FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
13 april

Raymond de Mooij

Raymond de Mooij
Raymond de Mooij
Boekpresentatie
Donderdag 13 april 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 13 april presenteert Mr. Raymond de Mooij zijn boek Rechtzaken met een glimlach bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217.

 

Rechtszaken met een glimlach
Rechtszaken met een glimlach
voert je in elk verhaal mee in de sluwheid, humor, verontwaardiging of argeloosheid van kleurrijke mensen in aanloop naar en tijdens hun rechtszaak. Maak kennis met een minister, een tosti-meisje, vastgoedondernemers, oplichters, dames van plezier, en vele anderen.

Mr. Raymond de Mooij geeft je een spannend en soms ontroerend maar altijd grappig inzicht in de verwikkelingen in en rond de rechtszaal. De vertelstijl van De Mooij is toegankelijk en scherp observerend. Hij laat je meebeleven hoe een gedaagde zichzelf vastdraait in gespeelde onschuld. Of hoe de rechter met
opgetrokken wenkbrauw het relaas van een advocaat aanhoort, klaar om in te grijpen. Excentrieke cliënten, agressieve wederpartijen, louche collega's en doortastende rechters passeren de revue. Niet eerder kreeg je zo'n onthullend inzicht in de dagelijkse praktijk.

Mr. Raymond de Mooij
Mr. Raymond de Mooij (1962) studeerde rechten in Leiden en vestigde zich in 1989 als advocaat in Den Haag. Hij is medeoprichter van GMW advocaten. Eerder verschenen van zijn hand de uitgaves Voor de Rechter en Vechten in Toga. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...