FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
20 april - Fred, Centrum, Mall

Record Store Day

Record Store Day
Record Store Day
Zaterdag 20 april 2024
Paagman vestiging Fred, Centrum en Mall of the Netherlands

Zaterdag 20 april is het Record Store Day. Op deze dag verschijnen bijna 500 exclusieve releases op vinyl die alléén tijdens RSD in de winkel verkrijgbaar zijn. Tijdens deze bijzondere dag zullen in Paagman vestiging Fred (Den Haag), Centrum (Den Haag) en Westfield Mall of the Netherlands (Leidschendam) verschillende artiesten optreden.

Vroege vogels opgelet: Alle winkels zullen een uur eerder open gaan!

Programma instore optredens
Paagman Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag)
08:00 opening Paagman Fred!
11:00 optreden Roofman
13:00 optreden The Bullfight
15:00 optreden Toverberg

Paagman Centrum (Lange Poten 41, Den Haag)

08:00 opening Paagman Centrum!
11:00 optreden Laura Palmer
13:00 optreden .multibeat
16:00 optreden Bnnyhunna

In een eerdere versie van dit programma stond Lucy Kruger & The Lost Boys om 11:00 uur geprogrammeerd. Dit optreden is helaas geannuleerd.

Paagman Mall (Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam)
09:00 opening Paagman Mall!
11:00 optreden Ray Romijn
15:00 optreden Banner.
17:00 optreden Certain Animals


RSD releases
De RSD releaselijst blinkt uit in diversiteit met ongeveer 400 exclusieve LP’s en CD’s in vrijwel ieder genre. Zo verschijnt er op 20 april een exclusieve variant op splattered vinyl van het aankomende nieuwe album ‘Dark Matter’ van Pearl Jam. Van Paramore, de ambassadeur van Record Store Day Amerika, komt het nieuwe remix album ‘Re: This is Why’ naar Nederland. Ook zijn er op RSD verschillende live albums verkrijgbaar, zoals ‘Live at SoFi Stadium’ van The Weeknd en ‘Live At Racket, NYC’ van The Rolling Stones. En met ‘The World EP.Fin:Will (X ver.)’ van Ateez, inclusief bonus 7 inch, verschijnt er voor het eerst een K-pop titel op Record Store Day. Tijdens de vijftiende editie van RSD in Nederland verschijnt een recordaantal van 34 releases van eigen bodem. Within Temptation is dit jaar de Nederlandse RSD ambassadeur. Hun EP getiteld ‘The Artone Sessions’ wordt op 20 april gratis weggegeven aan de eerste 6.000 RSD klanten. Zij kunnen kiezen tussen een exemplaar op 12 inch vinyl of een cd in luxe digipack. Bekijk hier alvast het overzicht met exclusieve releases die op deze dag uitkomen. 
Let op: wij weten ook nog niet welke releases wij ontvangen. Reserveren van releases is niet mogelijk!

Lees meer Lees minder
Ja! Houd mij op de hoogte over Record Store Day
*
*
*
*
Dit is een evenement zonder zitplaatsen. Vul dit aanmeldformulier als jij op de hoogte gehouden wilt worden van eventuele wijzigingen en extra acties. En kom op 20 april gezellig langs!
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...