FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
29 september - Fred (Den Haag)

Renée Olsthoorn

Renée Olsthoorn
Renée Olsthoorn
Boekpresentatie
Donderdag 29 september 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 29 september is Renée Olsthoorn om 19::00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Plankgas, Sabine presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

Plankgas, Sabine
Sabine is dol op haar werk als ambulancechauffeur, want zorg en hulpverlenen zitten haar in het bloed. Alleen in de liefde wil het helaas niet erg vlotten. Na een relatie van een paar jaar met een man die haar als een baksteen liet vallen en na een crush op een volstrekt onbereikbare man, wordt ze opnieuw verliefd. Heeft ze met Pepijn Persoon dan eindelijk serieus relatiemateriaal te pakken? Of wordt het toch Gary, de tweelingbroer van haar ambulancemaatje Bobby, die al tijden naar haar smacht...

Plankgas, Sabine is het derde en laatste deel van de heerlijke Sportschool-serie. Eerder verschenen ook Vraag het aan Veerle en Niemand zoals Zoë.

Aanmelden
De boekpresentatie van Renée Olsthoorn is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 29 september uitgeleverd worden. Renée Olsthoorn zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Renée Olsthoorn
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...