FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
3 november - Centrum (Den Haag)

Rens Kroes

Rens Kroes
Rens Kroes
Meet & Greet
Zaterdag 3 november 2018 16:30 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 3 november 2018 is Rens Kroes om 16:30 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum, Lange Poten 41 Den Haag. Zij houdt een meet & greet houden met haar fans naar aanleiding van haar zojuist verschenen boek RENS - Mijn lifestyle guide en uiteraard zal zij signeren.

Rens - Mijn lifestyle guide
Met mind & body rituals, Powerfood en tips voor een bewust leven
Food is mijn passie, na een reeks kookboeken is dat vast geen verrassing. Maar voor een écht gezond en gelukkig leven zijn meer factoren belangrijk. In RENS - Mijn lifestyle guide, neem ik je mee in mijn bewuste, positieve levensstijl.

Hoe ziet mijn ochtend er uit? Hoe vaak sport ik? Hoe deel ik mijn keuken in? Hoe relax ik na een drukke dag? Hoe verzorg ik mijn huid? Hoe maak ik zo bewust mogelijk mijn keuzes? In dit boek vertel ik je er alles over.

Naast voeding zijn ook positief denken en ontspanning key factoren in een gebalanceerde levensstijl. Net als voldoende beweging, een fijne woonomgeving en aandacht voor de planeet. RENS - Mijn lifestyle guide is hiervoor een inspiratiegids. Om in één ruk uit te lezen, om open te slaan bij het onderwerp dat je bezighoudt óf om door te bladeren op zoek naar tips, DIY’s en inspiratie.

Uiteraard vind je in dit boek veel Powerfood, maar ik deel ook recepten voor de lekkerste oliën, body scrub, deodorant én zelfs home made wasmiddel en vaatwastabletten.

Ik hoop dat dit boek je helpt om balans te vinden, en motiveert om goed voor jezelf en je omgeving te zorgen.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...