FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
2 oktober - Fred (Den Haag)

Residentie Orkest

Residentie Orkest
Residentie Orkest
Muziek over vervoersmiddelen
Woensdag 2 oktober 2019 14:00
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 4 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 2 oktober geeft een verteller en musicus van het Residentie Orkest om 14:00 een muzikaal voorleestheater bij Paagman vestiging Fred. Het muzikaal theater draait helemaal om vervoer, het thema van deze Kinderboekenweek! Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen.

Residentie Orkest peuterconcert
Met klassieke muziek kan je niet vroeg genoeg beginnen. Want hoe eerder je kinderen laat kennismaken met al die bijzondere klanken en melodieën, hoe meer je hun geesten opent voor toekomstige ervaringen. Dit speciale programma voor dreumesen en peuters bestaat uit de leukste en vrolijkste muziekstukken. Stil zitten hoeft niet, want we gaan gezellig met z’n allen meedoen en meezingen. En na afloop mogen ze instrumenten uitproberen.

Zaterdag 16 november om 11:00 uur is er bij De Nieuwe Regentes in Den Haag weer een nieuw peuterconcert. Tickets en info zijn hier (op de website van het Residentie Orkest) te vinden.

Kinderboekenweek 2019: Reis mee!
Wat is het snelste voertuig ter wereld? Een straaljager? Een raket? Welnee, een boek! Want als je leest, dan reis je – flits! – in een paar seconden naar een andere wereld. De Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober 2019), die voor de 65ste keer wordt georganiseerd, gaat over boeken waarin vliegtuigen, treinen, tractors, fietsen, auto’s en andere voertuigen een grote rol spelen. Tijdens de Kinderboekenweek kan je je laten vervoeren, want dat is precies waar het deze 10 dagen over gaat. Van 2 tot en met 13 oktober staan de winkels van Paagman vol met boeken waarin vervoer en reizen een rol spelen. En we organiseren allemaal hartstikke leuke activiteiten. Dus kom maar langs! Zie hier het volledige programma.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...