FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
30 september - Fred (Den Haag)

Residentie Orkest

Residentie Orkest
Residentie Orkest
Zingen, dansen en muziek!
Woensdag 30 september 2020 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 5 jaar
AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Woensdag 30 september geeft een verteller en musicus van het Residentie Orkest om 14:00 een muzikaal voorleestheater bij Paagman vestiging Fred. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen zelf muziekinstrumenten uitproberen. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Zowel de gereserveerde zitplaatsen als de wachtrij zijn volgeboekt.

De Donkere Dagen
Tijdens het voorleestheater krijg je een voorproefje op de familievoorstelling De Donkere Dagen: een nieuw verhaal in dans, theater en muziek voor de hele familie door het Residentie Orkest en Lonneke van Leth Dans. Op een dag gooit de tienjarige Wendy haar pop in de hoek. Ze voelt: vandaag begint “groot worden”. Maar dat wil ze eigenlijk niet. Van de verhalen van haar oudere zus weet ze dat groot worden helemaal niet leuk is, eng zelfs. Het liefst wil ze dat er niets verandert, dat alles hetzelfde blijft. Maar hoe houd je groot worden tegen? Een spannende, humorvolle en fantasierijke voorbereiding op het onvermijdelijke.

Zondag 8 november om 11:00 uur speelt het Residentie Orkest de familievoorstelling De Donkere Dagen bij De Nieuwe Regentes in Den Haag. Tickets en info zijn hier (op de website van het Residentie Orkest) te vinden.

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...