FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
21 mei - Fred (Den Haag)

Residentie Orkest

Residentie Orkest
Residentie Orkest
Muzikale lezing over Mahler
Dinsdag 21 mei 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 21 mei is het Residentie Orkest om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Laura Steenbergen, doctor Cognitieve Psychologie (Universiteit Leiden) geeft een korte lezing, een muzikant van het Residentie Orkest speelt twee stukken waar zij gelukkig van wordt, en dichters Sholeh Rezazadeh en Frandjescka Balootje dragen poezie over geluk voor.

Dé levensvraag deze avond is: 'Is geluk de zin van het leven?'. Dus: hoe word je gelukkig, hoe kun je je gelukkig voelen, hoe werkt geluk in het brein, kun je voor het geluk geboren zijn?

Sneak preview
Op zaterdag 25 mei speelt het Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater Mahler 5. De vijfde symfonie van Mahler is voor de gelegenheid omgedoopt tot Mahler The Big Question. Mahler stelt vragen in zijn symfonie, grote levensvragen. Hij stelt zichzelf de vraag 'wat is de zin van het leven' en heeft zijn gedachten in de symfonie verwerkt. Het stuk geeft geen antwoorden; bezoekers komen er altijd met meer vragen uit.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...