Vestiging FRED: Open tot 17:30 uur
Vestiging CENTRUM: Open tot 18:00 uur

Retourneren en annuleren

Paagman neemt producten terug en restitueert u het aankoopbedrag wanneer aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

Huisregels voor retourname

• Het verzoek tot terugname wordt binnen 30 dagen gedaan, waarbij het originele aankoopbewijs wordt overgelegd.
• Het product is bij Paagman gekocht en behoort niet tot een speciale aanbieding of verkoopactie.
• Het betreffende product behoort tot het standaard assortiment van Paagman en is geen tijdschrift, krant, koffie, thee, cadeau- of waardebon, Paagman CadeauCard of toegangskaart voor een evenement.
• Het product is niet gebruikt en de verpakking is onbeschadigd.
• Het product is indien het een audio-CD, videoband, CD-rom, audiocassette, DVD of andersoortige software betreft, door Paagman verzegeld en de verzegelde verpakking is ongeopend.
• Het betreft geen elektronisch geleverd product (deze zijn altijd uitgezonderd van retourname).

N.B. Deze voorwaarden gelden alleen voor zover over de mogelijkheden tot retournering met u geen andere afspraken zijn gemaakt. 

Goederen retour aanbieden
U kunt uw aankopen kosteloos retourneren in één van onze winkels. De winkels van Paagman zijn zeven dagen per week geopend.
Onze medewerkers zullen uw verzoek tot retourname direct beoordelen.

Goederen terugsturen per post
Wilt u uw bestelling liever terugsturen per post? Stuur dan uw producten in de originele verpakking en voorzien van een verzoek tot retournering aan onderstaand adres. U kunt - indien van toepassing - voor uw verzoek gebruik maken van het herroepingsformulier dat bij uw orderbevestiging is bijgesloten, maar u kunt uw verzoek ook doen via een zelfgeschreven e-mail of brief. Sluit het verzoek wel altijd bij in de retourzending. Stuur uw producten terug naar:

Paagman
Frederik Hendriklaan 217
2582 CB Den Haag

Paagman restitueert bij acceptatie van de retourname het aankoopbedrag inclusief de eventueel berekende verzendkosten voor de levering. De verzendkosten voor het terugsturen komen voor uw eigen rekening.

Retourname leveringen aan zakelijke afnemers
Bent u een zakelijke afnemer bij Paagman en heeft u leveringsafspraken met ons gemaakt?
Dan gelden voor het retourneren van goederen afwijkende voorwaarden. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, geldt dan de volgende procedure.
Voor retournering van goederen die op uw adres afgeleverd zijn, kunt u contact opnemen met Paagman. Onze medewerkers zullen ervoor zorg dragen dat onze chauffeur de geleverde goederen bij u komt ophalen of dat u de goederen kosteloos kunt retourneren. U dient altijd het originele aankoopbewijs resp. de pakbon/afleveringsbon bij te sluiten. Geef daarbij duidelijk aan welke goederen u retourneert en geef bovendien de reden van retournering aan. Zonder opgaaf van reden kan uw verzoek tot retourname worden geweigerd. Wanneer u ervoor kiest om goederen buiten de voorwaarden of zonder reden te retourneren, is dit voor uw eigen rekening en risico. Uw betalingsverplichting komt niet te vervallen.
Wij verzoeken u in geval van twijfel of onduidelijkheid altijd vooraf contact met ons op te nemen.
Eventuele verzendkosten die zijn berekend voor het toezenden van uw bestelling worden bij retourname niet gerestitueerd, tenzij het een onjuiste of defecte levering door Paagman betreft en de foutieve of defecte levering niet kan worden vervangen door een correcte levering.

Probleem met het downloaden van een e-book
Indien u een probleem heeft met het downloaden van een e-book, dan verzoeken wij u deze klacht te melden via ons email adres ebook@paagman.nl
Uw probleem wordt direct in behandeling genomen en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht met een oplossing.

Wijzigen of annuleren
Het is niet mogelijk uw bestelling online te wijzigen of annuleren.
Neem hiervoor contact op met Paagman.nl per telefoon, e-mail of door langs te komen.
Onze medewerkers zullen u direct te woord staan en uw wijziging of annulering in behandeling nemen.
Annuleren van elektronisch geleverde producten (zoals e-books) is helaas niet mogelijk.

Voor de aankopen bij Boekhandel Huyser gelden dezelfde retourvoorwaarden; het is momenteel nog niet mogelijk om uw aankopen bij Boekhandel Huyser terug te geven bij Paagman of vice versa.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...