FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
8 juni

Rik Kuethe

Rik Kuethe
Rik Kuethe
Boekpresentatie
Donderdag 8 juni 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagavond 8 juni is Rik Kuethe om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Hij zal zijn boek Het badpak van mevrouw Bos - enerverende ontmoetingen presenteren en aansluitend signeert hij.

Het badpak van mevrouw Bos – Enerverende ontmoetingen
Als diplomaat en journalist ontmoette Rik Kuethe tijdens zijn vele reizen grootheden als de Spaanse koning Juan Carlos, schrijver John le Carré, de Japanse keizerin Michiko en burgemeester Rudolph Giuliani van New York. Met evenveel compassie schetst Kuethe mensen met een klein bestaan, zoals de huisknecht van zijn ouders die te water raakt, zijn chauffeur in Bagdad die avances maakt en de Sri Lankaanse marineofficier die Pinkeltje komt terugbrengen.

In Het badpak van mevrouw Bos brengt de auteur deze rijkgeschakeerde rij mensen tot leven. Van de Sovjetspion Oleg Gordievski tot acteur Willem Nijholt en van politicus Frits Bolkestein tot schrijver F. Springer. Dit boek illustreert de speelse pen, geestige stijl en het scherpe oog voor details dat de afgelopen decennia het handelsmerk van Kuethe werd. Deze verzameling van 52 portretten is fraai geïllustreerd door Beate Kalker.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...