FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
8 juli- Online

Robert Haasnoot

Robert Haasnoot
Boekpresentatie Robert Haasnoot
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Woensdag 8 juli 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op woensdag 8 juli is Robert Haasnoot om 16:00 uur te gast in Paagman. Hij zal zijn nieuwe boek presenteren en naar aanleiding van zijn boek Duinbrand geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op woensdag 8 juli een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

>>> BESTEL HIER EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR <<<

Duinbrand
Jaren zeventig. In vissersdorp Zeewijk strijken op een dag rondtrekkende vreemdelingen neer. Ze installeren zich met hun auto’s en woonwagens in de duinen. Hun aanwezigheid zorgt voor onrust en opwinding. De jonge Paul, opgroeiend in een streng religieus gezin, maakt bij toeval kennis met het meisje Kima, een van de onaangepaste vreemdelingen. Hun geheime vriendschap groeit, terwijl de dorpsbewoners zich door allerlei gebeurtenissen steeds minder veilig voelen. Langzaam keert men zich tegen de nieuwkomers. Fatale gevolgen blijven niet uit.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op de dag van het evenement een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 8 juli om 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De livestream zal zo'n 45 minuten duren en na het interview zal Robert Haasnoot signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...