FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
1 november- Fred (Den Haag)

Ron Schuijt

Ron Schuijt
Ron Schuijt
Boekpresentatie
Donderdag 1 november 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 1 november 2018 is Ron Schuijt om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn het tweede deel van zijn historische stripserie Tijl boek presenteren. Terwijl deel 1 ging over de nasleep van de Utrechtse burgeroorlog, zal deel 2 zich grotendeels afspelen in en rond Den Haag. Aansluitend zal hij signeren.

Tijl 02. Een ridderzaal zonder ridders
Een Ridderzaal zonders Ridders
verschijnt in oktober 2018 en gaat verder waar het eerste deel stopt. Onze helden vervolgen hun tocht door de roerige geschiedenis van ons land. We duiken dieper in de hoekse en kabeljauwse twisten van 15de eeuws Nederland, van plottende adel tot plunderende legers; gebeurtenissen die de vriendschap tussen Tijl en Lamme op de proef zullen stellen. Een groot gedeelte zal zich afspelen in Den Haag, maar de glorie van het hof van Holland was ook toen verleden tijd...


Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...