FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
18 april

Rosanne Hertzberger

Rosanne Hertzberger
Rosanne Hertzberger
Boekpresentatie
Dinsdag 18 april 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdagavond 18 april presenteert Rosanne Hertzberger om 19:00 uur haar boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Rosanne Hertzberger zal vertellen over haar boek Ode aan de e-nummers en aansluitend zal zij signeren.

Ode aan de e-nummers
Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen grotere zonde dan voorgesneden aardappeltjes, groenten uit blik, of kunstmatige kleurstoffen. Van Michael Pollan tot Rens Kroes: allen bepleiten een terugkeer naar grootmoeders keuken waar vers, simpel en onbespoten eten ambachtelijk werd klaargemaakt. Maar is dat echt beter voor je? En voor onze planeet? Rosanne Hertzberger bewijst het tegendeel en laat op overtuigende wijze zien dat kunstmatige kleurstoffen niet per se ongezonder zijn dan natuurlijke.

Rosanne Hertzberger (1984) is schrijver en microbioloog. Haar columns verschijnen wekelijks in NRC Handelsblad. In 2014 promoveerde ze aan de Universiteit van Amsterdam op metabolisme van melkzuurbacteriën. Ze deed postdoctoraal onderzoek aan de Washington University in St. Louis. Ode aan de e-nummers is haar eerste boek.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Rosanne Hertzberger
*
*
*
*
*
Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...