FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
21 januari

Rosita Steenbeek

Rosita Steenbeek
Rosita Steenbeek
Lezing en signeren
Zaterdag 21 januari, 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 21 januari is Rosita Steenbeek om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Rosita Steenbeek is dit jaar auteur van het essay van de Maand van de Spiritualiteit  en geeft naar aanleiding hiervan een lezing.

Van 13 januari tot en met 12 februari 2017 vindt de Maand van de Spiritualiteit 2017 plaats. Het thema is compassie, het vermogen om medeleven te hebben met anderen en met jezelf. Rosita Steenbeek schrijft het essay van de Maand van de Spiritualiteit. Het essay is vanaf 13 januari voor € 3,50 verkrijgbaar bij Paagman.

Het essay voor de Maand van de Spiritualiteit 2017 wordt geschreven door Rosita Steenbeek. De maand heeft als thema Compassie en loopt van vrijdag 13 januari tot en met zondag 12 februari 2017. Steenbeek neemt het stokje over van Ben Tiggelaar, die voor de Maand van de Spiritualiteit het essay Mooi werk schreef.

Rosita Steenbeek, dochter uit twee domineesfamilies over haar band met het thema: ‘Vanaf mijn kindertijd heeft de Bijbelspreuk ‘Heb uw naasten lief’ een grote inspiratie voor me gevormd. En eigenlijk nog meer ‘Heb uw vijanden lief’. Daar ligt voor mij de essentie van compassie. En welk geloof je ook aanhangt – of ook zonder een geloof aan te hangen – in een tijd als de onze is dit een aansporing die betekenisvoller is dan ooit. We scheren groepen teveel over één kam; zo kan en mag het niet in deze wereld. De vraag in hoeverre je begrip kunt opbrengen voor zelfs de grootste misdadiger, boeit me mateloos.’

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...