FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
14 april

Run Baby Run

Run Baby Run
Run Baby Run
Lezing en signeren
Donderdag 14 april 19:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 14 april zijn Nydia en Hans om 19:00 uur te gast bij Paagman  vestiging Fred. Run Baby Run draait om de weddenschap tussen twee lopers: Hans (53) en Nydia (26). Twee lopers, twee stijlen, twee levens en éen wedstrijd: de marathon van Berlijn. Zij vertellen samen over hun boek en aansluitend signeren zij.

Run Baby Run
Hans is van de generatie lopers die zich – net iets te oud  – alsnog in van die mouwloze hempjes steekt. Waarschijnlijk omdat het een seconde of 30 tijdwinst zou kunnen opleveren en dus een personal record. Snelheid is namelijk een ding bij deze types. Trainen met horloge en hartslagmeter en dan alles achteraf grondig bestuderen.

Nydia is jonger, leuker en hipster. Dat laatste mag je dan weer niet zeggen van haar, want dat woord is hopeloos ouderwets. Dat heb je de hele tijd met Nydia: constant het gevoel dat je achterloopt. Behalve als het om hardlopen gaat. Want ze traint zoals ze leeft: grillig, good looking, gezellig.

Dit aanstekelijke boek gaat over twee vormen van hardlopen, en vooral over twee levensstijlen en hoe het echte leven je trainingsplannen in de war kan gooien. Ga je rennen als je werk meer vraagt dan je lief is? Als je dochter in het ziekenhuis ligt? Als een burn-out je trainingsschema dwarsboomt? En wie is dan de snelste op de marathon van Berlijn? Inclusief handige tips & tricks, lijstjes en lopersdilemma’s. Nydia van Voorthuizen (26) is columnist bij Runner’s World, heeft een blog over hardlopen en werkt bij Coffeecompany. Hans Nijenhuis (53) is redacteur van NRC Handelsblad en nrc.next en schreef eerder Man van Beroep (2003) en Wat je verzwijgt (2005). Nydia en Hans zaten samen in het Dreamteam van Runner’s World voor de marathon van Rotterdam (2013).

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...