FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
25 september - Mall

Rutger en Thomas

Rutger en Thomas
Rutger, Thomas en Paco
Meet & greet en signeren
Zaterdag 25 september 2021 15:00 uur
Paagman vestiging Mall
- AANMELDEN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MEER MOGELIJK -

Wauw! Rutger en Thomas komen naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 25 september zijn Rutger en Thomas om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om hun boek De magische halsband - De avonturen van Rutger, Thomas en Paco te signeren. Kom jij ook? Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Foto's door fotograaf
Tijdens de signeersessie zijn er door een fotograaf foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn terug te zien en te downloaden via een online pagina die met een wachtwoord beveiligd is. Alle klanten die zich hebben aangemeld hebben deze link met wachtwoord ontvangen. Bent u afgelopen zaterdag bij de meet & greet geweest en heeft u geen link ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Aanmelden
De signeersessie van Rutger en Thomas is gratis toegankelijk. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Heb jij je aangemeld en een bevestiging ontvangen? Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren. Let op! Het wordt erg druk dus kom op tijd.

De magische halsband - De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
In dit eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.

Een vrolijk en kleurrijk verhaal vol humor en spanning. Met heel veel tekeningen en strippagina’s. Het eerste boek in een nieuwe serie over je favoriete YouTube-helden. Dit móet je gelezen hebben!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...