FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
25 september - Mall

Rutger en Thomas

Rutger en Thomas
Rutger, Thomas en Paco
Meet & greet en signeren
Zaterdag 25 september 2021 15:00 uur
Paagman vestiging Mall
Toegang gratis, reserveren verplicht

Wauw! Rutger en Thomas komen naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 25 september zijn Rutger en Thomas om 15:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om hun boek De magische halsband - De avonturen van Rutger, Thomas en Paco te signeren. Kom jij ook? Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De signeersessie van Rutger en Thomas is gratis toegankelijk. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren.

De magische halsband - De avonturen van Rutger, Thomas en Paco
In dit eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.

Een vrolijk en kleurrijk verhaal vol humor en spanning. Met heel veel tekeningen en strippagina’s. Het eerste boek in een nieuwe serie over je favoriete YouTube-helden. Dit móet je gelezen hebben!

Hoe bestel je een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in jouw winkelmand en doorloop de stappen om jouw bestelling te plaatsen.
* Kies jouw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om jouw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst jouw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, kan het boek pas na 25 september uitgeleverd worden. Rutger en Thomas zullen het boek op 25 september signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je aat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij je daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Rutger, Thomas en Paco
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...