FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
18 juli- Online

Sander Kollaard

Sander Kollaard
Boekpresentatie Sander Kollaard
Online interview door Ivan Borghstijn
Zaterdag 18 juli 2020 11:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op zaterdag 18 juli is Sander Kollaard om 11:00 te gast bij Paagman. Hij zal naar aanleiding van zijn boek Uit het leven van een hond door Ivan Borghstijn geïnterviewd worden. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op vrijdag 17 juli een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

>>> BESTEL HIER EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR <<<

Uit het leven van een hond
Uit het leven van een hond beslaat een zaterdag uit het leven van Henk van Doorn, 56, IC-verpleegkundige, alleenstaand. Hij wordt wakker, ontbijt, laat de hond uit, doet boodschappen. Het wordt allesbehalve een doodgewone zaterdag als Henks hond ziek blijkt. Het dier zal sterven, niet vandaag of morgen, maar binnen afzienbare tijd. Dat gegeven gaat als een sleepnet over de bodem van de dag en haalt de gebruikelijke gedachten boven: dat de tijd maar één richting kent; dat we zo kwetsbaar zijn; dat we zo eenzaam zijn, hoeveel liefde we ook vinden.
Henk heeft het grote talent om uit een acuut besef van sterfelijkheid een krachtig carpe diem te putten: leef het leven ten volle. En dat maakt Uit het leven van een hond tot het tegenovergestelde van een verdrietig boek. Aan het eind van de dag zien we Henk, in helderziende dronkenschap, met zijn hond op de bank. Wat was dit voor een dag? Een reinigende ervaring? Een catharsis? Nee, het was simpelweg een dag, tijd die voorbijging, het leven dat werd geleefd.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op de dag van het evenement een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 18 juli om 10:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De livestream zal zo'n 45 minuten duren en na het interview zal Sander Kollaard signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...