FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
24 januari

Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland
Optreden en signeren
Zondag 24 januari 13:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 24 januari is Sandra van Nieuwland om 13:00 uur te gast bij Paagman Velvet vestiging Fred.  In het kader van haar nieuwste album Breaking New Ground zal zij enkele nummers spelen en aansluitend signeren.

Breaking New Ground
Breaking New Ground, is het nieuwste album waarmee Sandra van Nieuwland opnieuw overtuigt. Pakkende single Truth is de eerste oogst die aan Breaking New Ground vooruit werd gestuurd.
De basis van het album ligt bij de wekker die elke ochtend in huize Van Nieuwland afgaat. Een jaar lang schrijft ze elke dag gedisciplineerd aan nieuw werk. Ze probeert daarbij haar perfectionisme zoveel mogelijk los te laten. Met een frisse blik worden kleine ideeën geboren die steeds groter worden en uiteindelijk leiden tot liedjes die gehoord mogen worden. Op Breaking New Ground laat ze de luisteraar heel dichtbij komen: Keep my faith and keep my honesty, cause I got nowhere else to go.
Met die openheid is door de nummers een rode draad geweven, een thema dat past bij de tijd waarin Van Nieuwland alles van Breaking New Ground heeft geschreven. Het is een album dat gaat over loslaten en vertrouwen hebben in jezelf en het leven. Het besef dat het leven flink kan afwijken van het ideale plaatje, speelt daarin mee, maar vooral ook de manier om ermee om te gaan. Namelijk door niet te vluchten en door te gaan, ook al hoeft dat niet altijd makkelijk te zijn. Dit kan gaan over nieuwe (én oude) liefde, hetgeen ook voorbij komt op Breaking New Ground, maar eigenlijk over alles in het leven. De albumtitel is zeker niet voor niets gekozen.

Sandra van Nieuwland 
Sandra van Nieuwland (1977) beleefde een indrukwekkende doorbraak in 2012 dankzij haar deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland waarin zij de halve finale haalde. Tijdens deze periode scoorde ze niet alleen grote hits met haar covers van onder anderen Keep Your Head Up, More and Beggin' maar brak ze ook records in de Nederlandse hitlijsten. In 2013 verschenen haar plaat Banging on The Doors of Love wat voelde als de echte introductie van de zangeres, met daarop twaalf nummers op om trots op te zijn.


Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...