FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
11 mei - Centrum (Den Haag)

Saskia Noort

Saskia Noort
Saskia Noort
Interview door Arjan Peters
Vrijdag 11 mei 2018 12:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Vrijdag 11 mei 2018 is Saskia Noort om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum. Zij zal geïnterviewd door Arjan Peters worden over haar nieuwe boek Stromboli. Aansluitend zal zij signeren.

Stromboli
Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen, waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemienbestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld. Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten.
Al snel komt Sara alleen te staan - niemand wil nog iets met haar te maken hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.
Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.

Saskia Noort
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Na 13 jaar Ambo|Anthos uitgevers en zeven thrillers is Stromboli haar eerste roman bij Lebowski Publishers.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...