FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
7 december

Scheveningse luikjes

Scheveningse luikjes
Scheveningse luikjes
Eat en Read
Donderdag 7 december 2017 17:30 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 7 december organiseert Paagman voor het eerst de senioren "EAT & READ" tafel. Voor €9,50 zijn senioren vanaf 17.30 uur van harte welkom voor een diner in het Kicking Horse Café. Daarna kunt u lekker snuffelen tussen de boeken. 

Komt u ook gezellig bij ons eten? Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen.

Scheveningse Luikjes
In navolging van Haagse Luikjes 2016, wordt in december 2017 met Scheveningse Luikje een maand lang extra aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder senioren op Scheveningen. Zelfs in dit Haagse stadsdeel, waar van oudsher sterke sociale controle is, voelen senioren zich toch vaak eenzaam. Scheveningse Luikjes mobiliseert, van 1 t/m 21 december ondernemers, instellingen en burgers om samen tijd en aandacht te schenken aan eenzaamheid onder deze senioren.
Ondernemers, instellingen en particulieren, doen mee, om samen, tijd en aandacht te schenken aan eenzaamheid onder senioren. Een maand lang opent elke dag een luikje. Dit is een verhaal, initiatief of activiteit van diverse partijen. De kalender, die op wisselde locaties op Scheveningen staat, dient als ‘anker’ en geeft iedere dag een ‘cadeautje’, in de vorm van tijd en aandacht.
Scheveningse Luikjes kan eenzaamheid niet oplossen, maar wil jaarlijks, steeds op een andere locatie in de stad, letterlijk tijd en aandacht schenken aan eenzaamheid onder senioren.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...