FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
21 september

Schildpaddenszzzoep

Schildpaddenszzzoep
Schildpaddenszzzoep
Boekpresentatie
Donderdag 21 september 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 21 september presenteren Annick Huijbrechts en Cathy Hooghiemstra hun boek Schildpaddenszzzoep om 19:00 uur bij Paagman vestiging Fred. De presentatie is in handen van Paula Udondek.

De verhalen en gedichten in Schildpaddenszzzoep – met klonterige puistenprut laten je lachen, ze ontroeren je of je wordt er gewoon vrolijk van. Daarbij schuwt Annick Huijbrechts het gebruik van wat moeilijkere woorden en uitdrukkingen niet, waardoor kinderen ook nog wat kunnen leren. Maar het allermooist zijn toch wel de vele bijzondere personages die in de Szzzoep opduiken…

Een appel die aan een worm vraagt om te blijven ‘want het kriebelt zo lekker als jij door me heen kruipt’. Een deftige barones die thuis op de wc knetterende winden laat. Een opengeknepen puist die het verkeer ontregelt. Een ijsbeer die droomt van zijn eigen ijssalon. Gewoon een verliefde jongen tijdens de gymles. Het bootje Kantje Boord, een moeder op oorlogspad, Meer-dan-Mollige Matthijs op zoek naar de meisjes in Parijs…

Aquareltekeningen vertederen
Kortom: er valt een boel te beleven in de Schildpaddenszzzzoep! Op vrijwel iedere pagina vind je bovendien de prachtige aquareltekeningen van Cathy Hooghiemstra. Cathy’s illustraties zijn vertederend, vooral dankzij de onbevangen, haast kinderlijke stijl waarmee ze de mooiste karakters neerzet. Lekker om bij weg te dromen!

Hardop voorlezen
Schildpaddenszzzoep is heerlijk om te lezen, maar nog leuker om hardop voor te lezen aan je zus of broer, je vrienden, je (klein)kinderen of aan je oma. Probeer het maar eens!
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...