FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Wat kan Paagman voor uw school betekenen?

Op zoek naar manieren om het lezen op uw school te bevorderen? Bij Paagman bent u aan het juiste adres! Zowel tijdens de jaarlijkse campagnes zoals de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen als voor het aanvullen en up-to-date houden van uw schoolbibliotheek kunnen wij veel voor uw school betekenen. Bij Paagman geniet u van projectkorting, advies op maat, les- en boekenpakketten van het CPNB en gecureerde lijsten van pas verschenen kinder- en jeugdboeken per groep.  Ook kunnen wij voor uw school private shopping inspiratieavonden organiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u deze vrijblijvend met ons bespreken? Vul het contactformulier in en kom met ons in contact. Wij denken graag met u mee!

Kom met ons in contact!
*
*
*
 

Kinderboekenweek bij Paagman

In oktober is het weer zo ver, Kinderboekenweek 2022! Dit jaar staat deze week (van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober) in het teken van de natuur, dieren en hoe wij deze beide een handje zouden kunnen helpen door goed voor hen te zorgen. GI-GA-GROEN! 

Donderdag 22 september zullen wij een Meesters- & juffenavond organiseren. Dit is een avond waarbij u, samen met collega's, gezellig kunt rondkijken, inspiratie kunt opdoen en waardevolle informatie en tips krijgt om de Kinderboekenweek op uw school tot een groot succes te maken!

Lespakketten

De bestelperiode voor de lespakketten en thematitels is dit jaar alweer van start gegaan. Via deze link kunt u de bestelling gemakkelijk plaatsen. Ook kunt u direct met ons contact opnemen om een bestelling te plaatsen. Bestellen kan tot 7 juni 2022.

Verkoop op locatie

Wilt u graag tijdens een evenement of nationale campagne verkoop op locatie organiseren? Dan staat Paagman voor u klaar. Wij faciliteren de verkoop bij u op school, met de logistieke service, retourname van niet verkochte boeken en de optie tot het lenen van pinautomaten. Wilt u hier meer informatie over of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact op d.m.v. het bovenaan deze pagina in te vullen, of bel ons op: [088 338 38 38].

Nationale campagnes

Zoals elk jaar organiseert de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek de Nationale Voorleesdagen, de Kinderboekenweek en de Nationale Kinderjury. In de voorbereiding op en tijdens deze weken staan wij voor u klaar om deze evenementen tot leven te laten komen bij u in de klas! Wij adviseren u graag, naast de standaard thematitels, over de aanvullende titels en mogelijkheden.  Wilt u hier meer informatie over of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact op d.m.v. het contactformulier bovenaan deze pagina in te vullen.

Boekadvies op maat

Het up to date houden van de schoolbibliotheek kan een uitdaging zijn voor u en uw collega’s. Wij bij Paagman helpen u graag bij het aanvullen van uw assortiment met klassiekers, actuele en nieuwe titels maar ook met de thematitels bij de Kinderboekenweek of andere campagnes. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op basis van thematiek zoals het milieu, seksuele voorlichting, geschiedenis en nog veel meer. Onze kundige collega’s maken regelmatig een lijst met actuele titels per leerjaar. Wanneer gewenst kunnen we de boeken ingebonden en verstevigd aan u leveren zodat deze langer mooi blijven. Maak een afspraak voor private shopping in onze winkels samen met een kinderboek verkoper om uw collectie aan te vullen of vraag vrijblijvend advies binnen ieder budget!

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...