FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 17:30 uur

Wat kan Paagman voor jouw school betekenen?

Op zoek naar manieren om het lezen op jouw school te bevorderen? Bij Paagman ben je aan het juiste adres! Op deze pagina delen wij alle manieren waarop wij samen kunnen werken aan een jaar lang leesplezier in de schoolbieb en in de klas, dus kijk snel verder.

Zowel tijdens de jaarlijkse campagnes zoals de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen als voor het aanvullen en up-to-date houden van de schoolbibliotheek kunnen wij veel voor jouw school betekenen. Bij Paagman geniet je van projectkorting, advies op maat, les- en boekenpakketten van het CPNB en gecureerde lijsten van pas verschenen kinder- en jeugdboeken per groep.  Ook kunnen wij voor jouw school private shopping inspiratieavonden organiseren. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden en wil je deze vrijblijvend met ons bespreken? Vul het contactformulier in en kom met ons in contact. Wij denken graag met je mee!

Bestel de Paagman op School jaarkalender 2023-2024 via het contactformulier! Leuk voor in de klas, in de lunchruimte van de meesters en juffen of in de centrale ruimte. Laat weten hoeveel kalenders jij wilt ontvangen en wij gaan het voor je regelen.

Kom met ons in contact!
*
*
*
 

Verkoop op locatie

Wil je graag tijdens een evenement of nationale campagne verkoop op locatie op jouw school organiseren? Dan staat Paagman voor je klaar. Wij faciliteren de verkoop bij jou op school, met de logistieke service, retourname van niet verkochte boeken en de optie tot het lenen van pinautomaten. Wil je hier meer informatie over of wil je een vrijblijvend gesprek? Neem  dan contact op door het contactformulier bovenaan deze pagina in te vullen, of bel ons op: 088-338 38 38.

Bibliotheek van A tot Z

Kan de schoolbibliotheek wel een facelift gebruiken? Of moet de schoolbibliotheek from scratch opgebouwd worden? Bij Paagman ben je aan het juiste adres om eenvoudig de ideale boekencollectie samengesteld, ingericht en gepresenteerd te krijgen. Wij kunnen niet alleen boeken en materialen voor bibliotheekbeheer – zoals opbergmaterialen, etiketten en boekenstandaards – leveren, maar ook advies geven over het meest efficiënt indelen van de ruimte. Voor de inrichting van de schoolbibliotheek bieden we een volledige oplossing, geleverd en geïnstalleerd.

Sparen voor de schoolbieb

Tijdens de Kinderboekenweek en de herfstvakantie kun je met de hele school sparen voor de schoolbieb. Spaar samen met alle kinderen en ouders de kassabonnen en aankoopbewijzen van (online) aankopen van kinderboeken bij Paagman, verzamel deze op school en lever ze na de spaarperiode in. Jouw school ontvangt een tegoed ter waarde van 20% van het totaalbedrag van ingeleverde aankoopbewijzen. Dit tegoed kan bij Paagman worden besteed voor de aankoop van boeken voor de schoolbibliotheek.

Nationale campagnes

Voor de landelijke boekencampagnes zoals de Kinderboekenweek, Kinderjury, de Nationale Voorleesdagen en Nederland Leest Junior kun je via onze website lesmaterialen bestellen. Wij helpen graag om ervoor te zorgen dat deze evenementen tot leven komen bij jou in de klas! Naast de standaard thematitels, denken wij mee over aanvullende titels en mogelijkheden. Uit het aanbod van nieuw verschenen boeken en klassieke titels selecteren wij met vaste regelmaat een overzicht van actuele boektitels. Ook kunnen wij op basis van actuele thema’s (diversiteit, oorlog, klimaat) specifieke titellijsten op aanvraag samenstellen!

Boekadvies op maat

Het up to date houden van de schoolbibliotheek kan een uitdaging zijn voor jou en collega’s. Wij helpen graag bij het aanvullen van het assortiment met klassiekers, actuele en nieuwe titels maar ook met de thematitels bij de Kinderboekenweek of andere campagnes. Wij denken graag met je mee over bijpassende boeken voor elk thema en elke groep. Wij maken regelmatig een lijst met actuele titels per leerjaar, maar wij kunnen je ook adviseren op basis van thematiek zoals het milieu, seksuele voorlichting, geschiedenis en nog veel meer. Voor iedere vraag hebben onze kinderboekenexperts een antwoord! Je kunt onze kinderboekenexperts bereiken via [email protected].

Bestelgemak staat voorop!

Met een eigen account kun je gemakkelijk online en telefonisch bestellen. En wanneer je deelneemt aan het Paagman Privilege Programma bouw je altijd korting op! Bestelgemak staat voorop: denk aan één account voor de school maar met meerdere gebruikers die telefonisch, via de website of bij ons in de winkels kunnen bestellen. Voorschieten en lastige bonnetjes declareren? Niet bij Paagman: ook op rekening kopen of bestellen volgens een vaste afspraak is bij ons mogelijk. Heb je bij ons boeken besteld en nog speciale wensen over de manier van leveren? Wil je de bezorging bijvoorbeeld op een specifiek tijdstip, naar een andere locatie/vestiging of je bestelling in delen geleverd krijgen? Wij bieden maatwerk tot in de puntjes.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...