FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur

Een goed begin is het halve werk! Ook al wil je nu vooral genieten van je vakantie en niet denken aan school; toch kun je alweer lekker shoppen voor de leukste schoolspullen en alles wat je nodig hebt om straks het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Bij Schoolfest in Paagman vind je alle schoolspullen van de bekende merken zoals Fabienne Chapot, Voetbal International, Replay en Little Diva. Maar ook alle essentials zoals pennen, potloden, snelhechters, schriften en mappen. Kom naar een van onze winkels en krijg 20% KORTING op geselecteerde artikelen op vertoon van de Paagman Privilegepas of gebruik actiecode SCHOOLFEST20 voor gratis verzending!

Schoolspullenpas

Ben je in het bezit van een Schoolspullenpas? Besteed ‘m in de winkels van Paagman aan de grootste collectie schoolspullen in Den Haag.

20% korting

In de winkels op geselecteerde merk-schoolartikelen op vertoon van de  Paagman Privilegepas

Schoolagenda's 2020-2021

Vind je favoriete schoolagenda bij Paagman

Tassen en etui's

De beste tassen voor je schoolspullen bij Paagman


Schriften en collegeblokken

Altijd genoeg papier om op te schrijven bij de hand!


(Grafische) rekenmachines

Daar kun je op rekenen!

Ringbanden en mappen

Al je losse schoolvellen in een map


Etiketten en kaften

Maak je schoolboeken persoonlijk

Accessoires

Handige gadgets voor een vrolijke schooldag!

Lunchinspiratie

Nooit meer hangry

Pennen

Schrijf op, noteer, bewaar

De grootste collectie schoolspullen vind je ook dit jaar weer bij Schoolfest in Paagman. Alle bekende merken en essentials bij onze winkels in het Centrum van Den Haag (Lange Poten 41) en in Scheveningen (Frederik Hendriklaan 217). Ook in Delft (Choorstraat 1) en in de loop van 2020 in Leidschendam (Mall of the Netherlands) kan je bij Paagman terecht. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. We zijn 7 dagen per week geopend!

Online bestellen
Niet in de gelegenheid om naar onze Schoolfest-afdeling in onze winkels te komen? Je schoolspullen bestel je net zo eenvoudig op onze website! Hier vind je alle bekende merken en essentials die je nodig hebt. Gebruik actiecode SCHOOLFEST20 voor gratis verzending.

Schoolspullenlijst
Dit schooljaar loop jij met de nieuwste schoolagenda in een mooie tas van je favoriete merk met alle spullen van je lijst! En dat allemaal na één bezoekje aan Paagman. Aan de hand van je schoolspullenlijst kun je bij Paagman al je schoolspullen bij elkaar shoppen. Van de simpelste gum en pen tot een grafische rekenmachine van Casio of de TI-84. Schriften en mappen met leuke prints en stijlen en van bekende merken zoals Replay, Voetbal International, O’neill, Pip Studio en Blond. Vul je etui met de pennen van Stabilo, Frixion of Schneider en de lijm van Pritt. Een pocketwoordenboek van Van Dale of Prisma maken je bureau compleet. Ook De Grote Bosatlas is een onmisbaar item tijdens je nieuwe schooljaar.

Schoolspullenpas
Met de Schoolspullenpas van Stichting Leergeld Den Haag kun je schoolspullen kopen. Tot 31 oktober 2020 kan de pas gebruikt worden. Heb je een Schoolspullenpas? Betalen met de Schoolspullenpas kan alleen in de winkels, maar je kan wel online bij ons je favoriete items shoppen. We leggen dan je bestelling in de winkel alvast voor je klaar. Zo weet je zeker dat je favoriete merk niet uitverkocht is.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...