FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
17 augustus - Centrum

Schoolfest personal shopping Centrum

Schoolfest personal shopping Centrum
Schoolfest Personal shopping
Kom je schoolspullen shoppen!
Zaterdag 17 augustus 11:00-16:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis

Heb jij een hele lijst van school gekregen en wil jij het liefst in één keer klaar zijn met het kopen van al je schoolspullen? Dat kan bij Paagman! Kom naar onze Personal shopping-dag voor alle bekende merken en essentials. Zo ben jij verzekerd van een vliegende start als het nieuwe schooljaar begint. En met de schoolspullenchecklist in onze Schoolfestfolder wordt het nóg makkelijker!

Schoolfest bij Paagman
Een goed begin is het halve werk! Ook al wil je nu vooral genieten van vakantie en niet denken aan school; toch kun je alweer lekker shoppen voor de leukste schoolspullen en alles wat je nodig hebt om straks het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Bij Paagman willen we het dagelijkse leven makkelijker en leuker maken met inspiratie van de bovenste plank. En door te verrassen, inspireren en verwonderen. Bij Schoolfest in Paagman vind je alle schoolspullen van de bekende merken zoals Maped, Oxford, Stabilo en BIC. Maar ook alle essentials zoals pennen, potloden, snelhechters, schriften en mappen. Kom langs en ervaar het zelf! Wij laten je sowieso niet met lege handen naar huis gaan...

Heb jij een Schoolspullenpas?
Ben jij in het bezit van een Schoolspullenpas? Ook dit jaar kun je alle spullen van je schoolspullenlijst bij Paagman halen met je Schoolspullenpas van Stichting Leergeld Den Haag. Besteed 'm in de winkels van Paagman aan de grootste collectie schoolspullen in Den Haag en omstreken. Let op: Heb je een Schoolspullenpas? Betalen met de Schoolspullenpas kan alleen in de winkels, maar je kan wel online bij ons je favoriete items shoppen. We leggen dan je bestelling in de winkel alvast voor je klaar. Zo weet je zeker dat je favoriete merk niet uitverkocht is.

De middag is vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...