FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
11 juli - Mall of the Netherlands

Schoolfest Shoppingnight Mall

Schoolfest Shoppingnight Mall
Schoolfest Shoppingnights
Kom je schoolspullen shoppen!
Donderdag 11 juli 17:00-20:00 uur
Paagman vestiging Mall (Leidschendam)
Toegang gratis

In één avond klaar zijn met het kopen van al je schoolspullen? Dat kan bij Paagman! Kom naar een van onze shoppingnights voor alle bekende merken en essentials. Op donderdag 11 juli organiseren we een Schoolfest Shoppingnight bij Paagman, vestiging Mall of the Netherlands (Leidschendam), zo ben jij verzekerd van een eerste keus in ons assortiment en een vliegende start als het nieuwe schooljaar begint. En met de schoolspullenchecklist in onze Schoolfestfolder wordt het nóg makkelijker!

Schoolfest Shoppingnight
Een goed begin is het halve werk! Ook al wil je nu vooral genieten van vakantie en niet denken aan school; toch kun je alweer lekker shoppen voor de leukste schoolspullen en alles wat je nodig hebt om straks het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Bij Paagman willen we het dagelijkse leven makkelijker en leuker maken met inspiratie van de bovenste plank. En door te verrassen, inspireren en verwonderen. Bij Schoolfest in Paagman vind je alle schoolspullen van de bekende merken zoals Maped, Oxford, Stabilo en BIC. Maar ook alle essentials zoals pennen, potloden, snelhechters, schriften en mappen. Kom langs en ervaar het zelf! Wij laten je sowieso niet met lege handen naar huis gaan...

Programma
- Ontvang een echte Schoolfest shopper en vul 'm met de leukste goodies!
- Draai aan het rad van Schneider en win leuke prijzen
- Leer meer over de pennen van BIC
- Probeer de pennen en stiften van de leukste merken en maak je eigen sleutelhanger!
- Strike a pose! Ga op de foto en neem je aandenken mee

Heb jij een Schoolspullenpas?
Ben jij in het bezit van een Schoolspullenpas? Ook dit jaar kun je alle spullen van je schoolspullenlijst bij Paagman halen met je Schoolspullenpas van Stichting Leergeld Den Haag. Besteed 'm in de winkels van Paagman aan de grootste collectie schoolspullen in Den Haag en omstreken. Let op: Heb je een Schoolspullenpas? Betalen met de Schoolspullenpas kan alleen in de winkels, maar je kan wel online bij ons je favoriete items shoppen. We leggen dan je bestelling in de winkel alvast voor je klaar. Zo weet je zeker dat je favoriete merk niet uitverkocht is.

Op donderdag 22 augustus organiseren we een Schoolfest Shoppingnight bij Paagman Fred. De avonden zijn vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...