FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Schoolfest bij Paagman

Ook al ben je nu vooral toe aan vakantie en wil je niet denken aan school; toch kun je alweer lekker shoppen voor de leukste schoolspullen en alles wat je nodig hebt om straks het nieuwe schooljaar goed te beginnen. Bij Schoolfest in Paagman vind je alle schoolspullen van de bekende merken, maar ook alle essentials zoals pennen, potloden, snelhechters, schriften en mappen. Kom naar een van onze winkels of gebruik actiecode SCHOOLFEST21* voor gratis verzending!

*actie geldig t/m 30 september 2021

Kom langs op onze shoppingnights en koop in één avond al je schoolspullen!

In één avond klaar zijn met het kopen van al je schoolspullen? Dat kan bij Paagman! Kom naar onze shoppingnights op donderdag 8 juli bij Paagman Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) of op donderdag 15 juli bij Paagman Mall of the Netherlands (Leidschendam) voor alle bekende merken en essentials. Zo ben jij verzekerd van een vliegende start als het nieuwe schooljaar begint. En met de schoolspullenchecklist in onze Schoolfestfolder wordt het nóg makkelijker!

Schoolspullenpas

Ben je in het bezit van een Schoolspullenpas? Besteed ‘m in de winkels van Paagman aan de grootste collectie schoolspullen in Den Haag.

Gratis shopper

Bij aanschaf van €25,- aan schoolspullen krijg je een leuke tas cadeau

Schoolagenda's 2021-2022

Vind je favoriete schoolagenda bij Paagman

Tassen en etui's

De beste tassen voor je schoolspullen bij Paagman


Schriften en collegeblokken

Altijd genoeg papier om op te schrijven bij de hand!


(Grafische) rekenmachines

Daar kun je op rekenen!

Ringbanden en mappen

Al je losse schoolvellen in een map


Etiketten en kaften

Maak je schoolboeken persoonlijk

De grootste collectie schoolspullen vind je ook dit jaar weer bij Schoolfest in Paagman. Alle bekende merken en essentials bij onze winkels in het Centrum van Den Haag (Lange Poten 41) en in Scheveningen (Frederik Hendriklaan 217). Ook in Delft (Choorstraat 1) en in Leidschendam (Mall of the Netherlands) kan je bij Paagman terecht. Er is er dus altijd wel een bij jou in de buurt. We zijn 7 dagen per week geopend!

Online bestellen
Niet in de gelegenheid om naar onze Schoolfest-afdeling in onze winkels te komen? Je schoolspullen bestel je net zo eenvoudig op onze website! Hier vind je alle bekende merken en essentials die je nodig hebt. Gebruik actiecode SCHOOLFEST21 voor gratis verzending.

Schoolspullenlijst
Dit schooljaar loop jij met de nieuwste schoolagenda in een mooie tas van je favoriete merk met alle spullen van je lijst! En dat allemaal na één bezoekje aan Paagman. Aan de hand van je schoolspullenlijst kun je bij Paagman al je schoolspullen bij elkaar shoppen. Van de simpelste gum en pen tot een grafische rekenmachine van Casio of de TI-84. Schriften en mappen met leuke prints en stijlen en van bekende merken zoals Replay, Voetbal International, O’neill, Pip Studio en Blond. Vul je etui met de pennen van Stabilo, Frixion of Schneider en de lijm van Pritt. Een pocketwoordenboek van Van Dale of Prisma maken je bureau compleet. Ook De Grote Bosatlas is een onmisbaar item tijdens je nieuwe schooljaar.

Schoolspullenpas
Met de Schoolspullenpas van Stichting Leergeld Den Haag kun je schoolspullen kopen. Tot 31 oktober 2021 kan de pas gebruikt worden. Heb je een Schoolspullenpas? Betalen met de Schoolspullenpas kan alleen in de winkels, maar je kan wel online bij ons je favoriete items shoppen. We leggen dan je bestelling in de winkel alvast voor je klaar. Zo weet je zeker dat je favoriete merk niet uitverkocht is.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...