FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
30 januari - Fred (Den Haag)

Schrijfworkshop stakingsdag

Schrijfworkshop stakingsdag
Schrijfworkshop tijdens stakingsdag
door Jonne Kramer
Donderdag 30 januari 2020 11:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 9 jaar
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Op donderdag 30 januari is Jonne Kramer om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal vanwege de aangekondigde onderwijsstaking aan de hand van haar boek Het raadsel van de zee een schrijfworkshop geven. Aansluitend zal zij signeren. De workshop is gericht op kinderen (9+), maar is leuk voor jong en oud!

Vanwege grote belangstelling is aanmelden voor dit evenement helaas niet meer mogelijk. Wil je toch heel graag meedoen? Kom dan op de dag zelf naar de winkel om te kijken of er nog een plekje vrij is.

Schrijfworkshop

Leer hoe je een goed, spannend verhaal kunt vertellen! Jonne Kramer gaat met de deelnemers opdrachten doen over avonturen schrijven en hoe je je boek spannend houdt. In een middag leer je van haar wat de belangrijkste punten in een verhaallijn zijn, en hoe je je hoofdpersonage(s) kunt beschrijven. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Je gaat na afloop naar huis met goede tips en een mooi zelfbedacht verhaal dat je thuis verder kunt uitwerken!

Het raadsel van de zee
Ravian woont in het vissersdorp Rotterharing. Zijn vader is schipper en veel op zee, maar eens per jaar komt hij thuis: met de verjaardag van zijn zoon. Wanneer Ravian twaalf wordt en zijn vader niet thuiskomt, beseft hij dat er iets verschrikkelijks moet zijn gebeurd. Samen met zijn beste vriend, Marvin de zeemeeuw, gaat hij op zoek naar zijn vader. Wanneer hij op een aangemeerd schip stuit en het betreedt, ontdekt hij dat het schip vervloekt is door de zee – die iedere week een raadsel fluistert – en dat hij voor altijd daarop zal vastzitten. Aan boord ontmoet hij de veertienjarige Kars en de knorrige, veelal dronken zeerover Bank. Samen moeten ze het raadsel van de zee oplossen om de vloek op te heffen en de vader van Ravian terug te vinden.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...