FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. Capitool Reisgidsen Top 10

Capitool Reisgidsen Top 10

De serie Reisgidsen Top 10 vormt hét topsegment van Capitool, de bekende uitgever van reisgidsen. Anders dan de naam misschien doet vermoeden, gaat het Capitool hierbij niet om een top 10 van reisgidsen maar om lijstjes met de top 10 must-see en must-do op de allerleukste vakantiebestemmingen! En dat mogen er natuurlijk best meer dan tien zijn. Koop voor je vertrek deze handige reisgids voor optimaal vakantiegenot!

Je vindt in deze reisgidsjes bijvoorbeeld een top 10 van de beste restaurants, pubs, hotels en musea en van de allermooiste bezienswaardigheden in de stad, de absolute uitschieters. Of natuurlijk - misschien meer jouw interesse? - de tien leukste winkels. De top 10 lijstjes zijn niet te lang en niet te kort maar precies goed om je reis overzichtelijk in te plannen. Handig voorzien van een - uitneembare! - kaart zodat je niet per ongeluk in je favoriete stad of streek hoeft te verdwalen. Althans misschien hooguit nog expres! Je neemt deze boekjes eenvoudig mee want ze hebben superhandige compacte afmetingen. En toch compleet, want ook met de prachtige kleurenfoto's kom je direct helemaal in de stemming.

Leuk om te weten: bespaar tijd en geld en ongemak. Want naast de onontbeerlijke informatie om ook jouw vakantie perfect te maken, helpen deze reisgidsen je ook op andere manier: met een overzicht van dingen die je ter plaatse beter kunt vermijden!

Capitool reisgidsen ideale keus

Capitool reisgidsen zijn al ruim twintig jaar de ideale reisgenoot voor de echte reisliefhebber. Volledig in het Nederlands, dat leest wel zo gemakkelijk! Het merk Capitool Reisgidsen staat voor zorgvuldige samengestelde, kwalitatief hoogwaardige inhoud. Met een reisgids van Capitool heb je het beste in handen om je vakantie, de voorbereidingen, maar ook het nagenieten optimaal te beleven. Het assortiment is breed: van Portugal, Lissabon en Slovenië tot Japan, Nederlandse Antillen en Washington.

Een paar cijfers van Capitool (index 2017): De 123 prachtige reisgidsen bevatten maar liefst 56.709 schitterende foto’s en illustraties.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier alle Capitool reisgidsen

Alle boeken in de serie Capitool Reisgidsen Top 10 (45 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten Capitool Reisgidsen Top 10 ook in "Reizen & Vakantie"

45 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...