FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
TIP: Voeg een artikel toe voor gratis verzending, bijvoorbeeld
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. De verloren dochters

De verloren dochters

De serie begint met zeven jonge vrouwen die bijeen worden geroepen in een advocatenkantoor in Londen, waar ze ontdekken dat alles wat ze dachten te weten over hun verleden niet klopt, en dat achter hun grootmoeders’ schijnbaar gewone levens, ongelofelijke verhalen van liefde en moed verborgen liggen. De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld. De slagzin van deze serie? Zeven dochters. Zeven geheimen. Zeven liefdes. Klinkt misschien als iets wat we eerder hebben gehoord, maar als het net zo veel leesplezier op gaat leveren als de hitserie De zeven zussen van Lucinda Riley dan zijn wij best wel vergevingsgezind.

Soraya Lane

De auteur Soraya Lane is geen onbekende in het schrijversvak. Als kind droomde Soraya ervan om auteur te worden en zelf de verhalen te schrijven die ze dag en nacht verslond. Enkele jaren later had ze haar droom verwezenlijkt. Inmiddels werkt ze fulltime als auteur. De rest van haar tijd besteedt ze aan haar twee zoontjes. Naast haar nieuwe serie De verloren dochters schrijft ze regelmatig historische romans die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog. Deze boeken publiceert ze onder de auteursnaam Soraya M. Lane en zijn vooralsnog alleen in het Engels verkrijgbaar.

Lees de boeken in de juiste volgorde!

De volgorde van de boeken is als volgt:
1. De Italiaanse dochter
2. De Cubaanse dochter
3. De Griekse dochter
4. De Zwitserse dochter

Alle boeken in de serie De verloren dochters (8 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten De verloren dochters ook in "Literatuur"

8 ARTIKELEN
ebooksalles
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...