FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. De Zeven Zussen

De zeven zussen

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro (De zeven zussen), Noorwegen (Storm), Londen (Schaduw), Thailand en Australië (Parel). Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Het laatste deel in de serie: Atlas

Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde.

Atlas vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.

De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Luister naar De zeven zussen podcast

In deze podcast neemt Merel Wildschut je mee in de wereld van De zeven zussen-reeks van bestsellerauteur Lucinda Riley. In aanloop naar de verschijning van het langverwachte laatste deel, Atlas. Het verhaal van Pa Salt, spreekt ze fans én kenners van de boeken en de wereld eromheen.

Lees de achtdelige serie De verloren dochters

Maar wat als je dan uiteindelijk dat achtste deel hebt uitgelezen? Op zoek naar iets nieuws? Heel veel auteurs hopen natuurlijk in de voetsporen van Lucinda Riley te kunnen treden. Gaat Soraya Lane’s De verloren dochters-serie het gat van De zeven zussen opvullen?

Lees de boeken in de juiste volgorde!

Elk boek eindigt met een cliffhanger waardoor je meteen door wilt naar het volgende boek, maar waardoor het dus wel ook verstandig is om de boeken in de juiste volgorde te lezen. De volgorde van de boeken is als volgt: 1. De zeven zussen 2. Storm 3. Schaduw 4. Parel 5. Maan 6. Zon 7. De zevende zus 8. Het verhaal van Pa Salt

Lucinda Riley

Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan drie miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. Naast De zeven zussen-serie publiceerde Lucinda Riley ook losstaande boeken.  Voor een volledig overzicht van de boeken van Lucinda Riley kun je hier klikken. Zeker weten dat je alle boeken van Lucinda Riley heeft gelezen? Bekijk hier de boeken op chronologische volgorde!

Alle boeken in de serie De Zeven Zussen (25 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten De Zeven Zussen ook in "Literatuur"

25 ARTIKELEN
ebooksalles
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...