FRED (Den Haag): Open tot 20:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. De Zeven Zussen

De zeven zussen: dé hitserie van dit moment!

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro (De zeven zussen), Noorwegen (Storm), Londen (Schaduw), Thailand en Australië (Parel). Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

De zoektocht naar de zevende zus gaat beginnen!

Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen - in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland - maar ze lijken steeds een stap achter te lopen... Bestel De zeven zussen #7 - De zevende zus bij Paagman!

Lees de boeken in de juiste volgorde!

Elk boek eindigt met een cliffhanger waardoor je meteen door wilt naar het volgende boek, maar waardoor het dus wel ook verstandig is om de boeken in de juiste volgorde te lezen. De volgorde van de boeken is als volgt:
1. De zeven zussen
2. Storm
3. Schaduw
4. Parel
5. Maan
6. Zon
7. De zevende zus

Lucinda Riley

De auteur van De zeven zussen-serie, Lucinda Riley werd geboren in Ierland en woont afwisselend in Engeland en Zuid-Frankrijk. Haar jeugd bracht zij deels door in Bangkok en deels in Ierland. Ze haalt veel van de inspiratie voor haar boeken uit de plaatsen waar ze woont en gewoond heeft. Naast deze hitserie publiceert Riley ook nog steeds losstaande boeken. Voor een volledig overzicht van de boeken van Lucinda Riley kunt u hier klikken. Zeker weten dat u alle boeken van Lucinda Riley heeft gelezen? Bekijk hier de boeken op chronologische volgorde!

Alle boeken in de serie De Zeven Zussen (14 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten De Zeven Zussen ook in "Literatuur"

14 ARTIKELEN
ebooksalles
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...