FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. De Zeven Zussen

De zeven zussen: dé hitserie van dit moment!

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro (De zeven zussen), Noorwegen (Storm), Londen (Schaduw), Thailand en Australië (Parel). Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Lees de boeken in de juiste volgorde!

Elk boek eindigt met een cliffhanger waardoor je meteen door wilt naar het volgende boek, maar waardoor het dus wel ook verstandig is om de boeken in de juiste volgorde te lezen. De volgorde van de boeken is als volgt:
1. De zeven zussen
2. Storm
3. Schaduw
4. Parel
5. Maan
6. Zon
Momenteel is Lucinda Riley nog bezig met het schrijven van het zevende deel met de (voorlopige) titel The story of the missing sister; op haar YouTube-kanaal vertelt ze dat ze verwacht dat het boek ongeveer in het voorjaar van 2021 klaar zal zijn.

Lucinda Riley

De auteur van De zeven zussen-serie, Lucinda Riley werd geboren in Ierland en woont afwisselend in Engeland en Zuid-Frankrijk. Haar jeugd bracht zij deels door in Bangkok en deels in Ierland. Ze haalt veel van de inspiratie voor haar boeken uit de plaatsen waar ze woont en gewoond heeft. Naast deze hitserie publiceert Riley ook nog steeds losstaande boeken. Voor een volledig overzicht van de boeken van Lucinda Riley kan je hier klikken.

Alle boeken in de serie De Zeven Zussen (12 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten De Zeven Zussen ook in "Literatuur"

12 ARTIKELEN
ebooksalles
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...