FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. De Zeven Zussen

De zeven zussen

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Het voert hen naar Rio de Janeiro (De zeven zussen), Noorwegen (Storm), Londen (Schaduw), Thailand en Australië (Parel). Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Lucinda Riley

Lucinda Riley is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan drie miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. Naast De zeven zussen-serie publiceerde Lucinda Riley ook losstaande boeken.  Voor een volledig overzicht van de boeken van Lucinda Riley kunt u hier klikken. Zeker weten dat u alle boeken van Lucinda Riley heeft gelezen? Bekijk hier de boeken op chronologische volgorde!

In liefdevolle herinnering

Op 11 juni 2021 is Lucinda Riley overleden. Lucinda liet een onuitwisbare indruk achter op iedereen die ze ontmoette, en op iedereen die zich verloor in haar verhalen. Ze straalde altijd liefde en vriendelijkheid uit, in alles wat ze deed, en ze zal ons voor altijd blijven inspireren.
Boven alles hield Lucinda van het leven, en leefde elk moment ten volle. In haar eigen woorden:‘Door de pijn en vreugde van deze reis heb ik de belangrijkste les van het leven geleerd, en daar ben ik heel blij om. The moment is all we have.'

Lees de boeken in de juiste volgorde!

Elk boek eindigt met een cliffhanger waardoor je meteen door wilt naar het volgende boek, maar waardoor het dus wel ook verstandig is om de boeken in de juiste volgorde te lezen. De volgorde van de boeken is als volgt:
1. De zeven zussen
2. Storm
3. Schaduw
4. Parel
5. Maan
6. Zon
7. De zevende zus
8. Het verhaal van Pa Salt (verwacht voorjaar 2023, Harry Whittaker co-auteur)

Deel 8 Atlas verschijnt voorjaar 2023

Kort voor de verschijning van De zevende zus kondigde Lucinda een achtste en laatste deel in De zeven zussen-serie aan. Ze beloofde daarin de vraag die centraal staat in de serie te beantwoorden: wie is de mysterieuze adoptievader Pa Salt?

Voor haar dood vorige maand, heeft Lucinda een aantal belangrijke passages geschreven, en daarnaast heeft ze gedetailleerde aantekeningen over het verhaal gemaakt. Het was haar uitdrukkelijke wens dat haar oudste zoon Harry de serie zou voltooien, mocht het ergst denkbare gebeuren. 
Begin juli 2021 werd bevestigd dat Atlas – Het verhaal van Pa Salt wereldwijd gepubliceerd zal worden in het voorjaar van 2023, met Harry Whittaker als co-auteur. Lucinda en Harry werkten al nauw samen aan de kinderboeken in de Beschermengel-serie.

Harry schrijft: ‘Mijn moeder heeft mij de geheimen van de serie toevertrouwd, en ik zal mijn belofte aan haar nakomen door deze met haar lezers te delen. Zij kunnen erop vertrouwen dat de hele wereld in de lente van 2023 zal weten wie Pa Salt is en waarom hij de zussen geadopteerd heeft.’

Lucinda’s familie benut dit moment ook om iedereen te bedanken voor de ruimte die ze hebben gekregen om te rouwen, en hen die een donatie hebben gemaakt in Lucinda’s naam.

Alle boeken in de serie De Zeven Zussen (21 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten De Zeven Zussen ook in "Literatuur"

21 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...