FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
GOUDA: Open tot 17:00 uur
  1. Home
  2. >
  3. Boeken
  4. >
  5. Series
  6. >
  7. Frieda Klein

Frieda Klein

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe, achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol. De reeks is sinds 2018 compleet. We volgen psychoanalytica Frieda Klein. Ze verdiept zich in andermans gedachten, maar laat de donkere hoeken van haar eigen gedachten niet graag zien. De Frieda Klein-serie speelt zich af in Londen, waar vooral de vele rivieren van de stad en de nacht het achtergronddecor vormen. Frieda Klein heeft ondanks haar wat norse karakter ook vrienden, die haar bijstaan in de diverse zaken. Wist je dat veel fans dachten dat er maar zeven boeken over Frieda Klein zouden verschijnen? Alle boeken in de serie hebben één dag van de week in de titel, dus toen Zondagochtend breekt aan verscheen dachten velen dat dit het laatste deel zou zijn!

Lees de boeken in de juiste volgorde!

1. Blauwe maandag (Blue Monday)
2. Dinsdag is voorbij (Tuesday's gone)
3. Wachten op woensdag (Waiting for wednesday)
4. Donderdagskinderen (Thursday's child)
5. Denken aan vrijdag (Friday on my mind)
6. Als het zaterdag wordt (Saturday requiem)
7. Zondagochtend breekt aan (Sundaymorning coming down)
8. De dag van de doden (The day of the dead)

Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Het echtpaar is wereldberoemd om hun psychologische thrillers, waarvan hun bekendste werk de achtdelige reeks met psychoanalytica Frieda Klein in de hoofdrol is. Het schrijversechtpaar werkt los van elkaar tijdens het schrijven. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Zij bewerken elk hoofdstuk om de beurt net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.

Alle boeken in de serie Frieda Klein (32 artikelen). Klanten op paagman.nl zochten Frieda Klein ook in "Thrillers & Spanning"

32 ARTIKELEN
ebooksalles
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...