FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
30 juni

ShoppingNight

ShoppingNight
ShoppingNight
Blogger Jiami Jongejan en make-up artist Amanda Rijff
Meet & Greet en make-up tips van Amanda 20:00 uur
Vrijdag 30 juni 2017 open tot 23:00 uur
Paagman vestiging centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

De binnenstad van Den Haag is vrijdag 30 juni gehuld in Mondriaan-kleuren tijdens ShoppingNight 2017 Thema: Boogie Woogie Wonderland geïnspireerd door Mondriaan. Paagman vestiging Centrum is geopend tot 23:00 uur en heeft om 20:00 uur blogger Jiami Jongejan en make-up artist Amanda Rijff te gast voor een meet & greet!

Jiami Jongejan
Jiami Jongejan (1999) is een van de succesvolste Nederlandse bloggers en YouTubers. Sinds haar negende is ze bezig me het maken van websites. Ze leerde zichzelf op jonge leeftijd programmeren. Naast het schrijven op haar blog startte ze in 2012 ook het YouTube-kanaal Lifesplash, inmiddels veranderd naar haar voornaam, Jiami. Het succes van haar blog en YouTube-kanaal bleef niet onopgemerkt. Jiami schoof de afgelopen jaren aan bij o.a. De Wereld Draait Door en RTL Late Night, en ze werd uitgenodigd voor het geven van een TEDTalk. Ook won ze in 2012 de Gouden Apenstaart en de European Award for Best Content for Kids. In 2014 werd ze uitgeroepen tot Jongere van het Jaar door de jongerenkrant 7Days.

Jiami komt langs naar aanleiding van haar boek Niet wat jij denkt - hoe bloggen en Youtube mijn leven met anorexia veranderden. Ze is een van de succesvolste bloggers en YouTubers in Nederland. Haar blog jiami.nl trekt maandelijk 210.000 unieke bezoekers, op haar YouTube-kanaal heeft ze ruim 160.000 abonnnees. Wie denkt dat haar succes haar is komen aanwaaien, heeft het mis. Op haar website blogde ze behalve over fashion en lifestyle openhartig over haar worsteling met anorexia. In dit boek vertelt Jiami openhartig hoe ze de strijd tegen deze eetstoornis overwon.

Amanda Rijff
Amanda Rijff is de favoriete make-upartist van o.a. Anna Nooshin. En zal deze Shoppingnight make-up tips geven naar aanleiding van haar boek Flawless.
In Flawless neemt make-upartist en beauty-expert Amanda Rijff je, met inspirerende verhalen en anekdotes, mee in haar wereld en werkzaamheden. Waar komt haar eindeloze passie voor visagie en styling vandaan? Welke beautyvragen worden er steeds aan haar gesteld? En wat is het geheim achter de Flawless Face?

ShoppingNight Den Haag
Vrijdag 30 juni 2017 vindt de 11e editie van de ShoppingNight Den Haag plaats. Tot middernacht kun je winkelen in de héle binnenstad, maar daar blijft het niet bij. De straten kleuren rood, geel en blauw. Van tape art tot filmvertoningen en van muziek-, dans- en zang-voorstellingen: alles staat in het teken van de viering van het Mondriaan-jaar. In de winkelstraten van de Haagse binnenstad geniet je van een veelkleurig en veelzijdig programma met cultuur, fashion, entertainment en lekker eten & drinken. De winkels openen haar deuren tot middernacht en verwelkomen je gastvrij met een hapje en een drankje, muziek en tal van aanbiedingen waar iedere shopaholic blij van wordt!

Meer informatie ShoppingNight

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...