FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
18 maart

Simons & Van der Zijl

Simons & Van der Zijl
Annejet van der Zijl en Jo Simons
Interview door Arjan Peters
Zondag 18 maart 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 18 maart zijn Annejet van der Zijl en Jo Simons om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217). Zij zullen door Arjan Peters geïnterviewd worden naar aanleiding van hun nieuwe, gezamenlijke boek De val van Annika S. Aansluitend zullen zij signeren.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

De val van Annika S.
Wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden stort de wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer in. Om aan de situatie te ontsnappen vlucht ze naar het Noord-Hollandse Bergen aan Zee, het vakantie waar ze met haar grootouders vaak kwam. Daar probeert ze ver weg van haar haar collega’s, partijgenoten en schoonfamilie een nieuw bestaan op te bouwen, maar ook daar lukt het niet om los te komen van het verleden.

Annejet van der Zijl en Jo Simons
Annejet van der Zijl (1962) debuteerde in 1998 met Jagtlust en groeide in de jaren die volgde uit tot een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ook de bestsellers Sonny Boy en meest recentelijk De Amerikaanse prinses komen van haar hand. Haar partner Jo Simons is neerlandicus en een ervaren journalist. Hij heeft achter de schermen al veel betekend voor de non-fictietitels van Annejet van der Zijl, maar De val van Annika S. is hun eerste gezamenlijke fictieproject. Dit is het eerste deel van een vijfluik spannende romans.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...