FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
24 november - Fred (Den Haag)

Sjaak Bral

Sjaak Bral
Sjaak Bral
Boekpresentatie
Zondag 24 november 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 24 november is Sjaak Bral om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek Ome Ed - korte verhalen uit het koffiehuis presenteren. Aansluitend zal hij signeren. 

Ome Ed - korte verhalen uit het koffiehuis
Koffiehuis de Koning ligt aan het einde van de Bezuidenhoutseweg. Op de rand van Den Haag en Wassenaar. Het ruikt er ouderwets naar erwtensoep en gebakken eieren met spek. Een huis vol gebroken vleugels en gekneusde zielen. Breuk en ongeregeld komt er. Het enige échte Koningshuis van Den Haag kent een aantal stamgasten die er hun residentie van hebben gemaakt. Geniet van Ome Ed, Schele Joop, Leen Half Een, Elsje en haar dochter Samantha, Gerard de Gleuvenglijder en andere vreemde vogels. Hun avonturen in het koffehuis worden afgewisseld met columns én een kennistest Haags, ‘Ut Groen Geile Hoekie’. Pas op: dit nieuwe boek van Sjaak Bral zit boordevol heerlijke harde Haagse humor en is daarmee nauwelijks geschikt voor mensen van buiten de Hofstad.

Sjaak Bral
Sjaak Bral (1963), pseudoniem van Marcel van der Heijden, is een Nederlandse cabaretier, televisiepresentator en schrijver.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...