FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
4 december

Slurpfestival

Slurpfestival
Slurpfestival
Slurpen, dansen en signeren
vrijdag 4 december 19:00 uur
Paagman vestiging Fred; Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Op 4 december om 19.00 uur start bij Paagman het Slurpfestival. De avond staat in het teken van de tiende verjaardag van De Wijnsurvivalgids, waarvoor een herziene editie verscheen. De nieuwe wijnsurvivalgids is het wijnboek voor bierdrinkers dat Ilja Gort schreef met als missie om meer mensen te leren genieten van wijn: ‘Want als je een klein beetje meer begrijpt van wijn, dan smaakt zij aanzienlijk lekkerder’, aldus de wijnboer.

Op deze feestelijke 4 decemberavond is er voor iedereen heerlijke wijn in alle smaken, want Ilja Gort geeft een cursus wijnbegrijpen en onthult de geheimen van het wijnmaken.
Wat is vieze wijn en komt het dat zij vies is? Wat is lekkere wijn? En wat maakt haar lekker?
‘Deze kennis is voor iedereen interessant,’, zegt Ilja Gort, ‘sterker nog, die is van levensbelang! Het leven is immers te kort om slechte wijn te drinken. En als u, zonder het te weten, toch slechte wijn drinkt, wordt uw leven daar nóg korter van!’
 
Verder is er een uniek optreden van All the King's Daughters; twee uiterst talentvolle, bloedmooie zusjes die zo prachtig en loepzuiver kunnen zingen dat zij zelfs de ijzigste harten doen smelten.
 
Uiteraard is er gelegenheid tot de aanschaf van een door de wijnboer zelf gesigneerd exemplaar van de Wijnsurvivalgids, of van eerdere uitgaven van Ilja Gort, die speciaal voor deze gelegenheid ruim voor handen zullen zijn.

Allez, meld u nu aan en alvast Hartelijk Santé!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Slurpfestival
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...