FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
17 februari - Fred (Den Haag)

Son Mieux

Son Mieux
Son Mieux
Optreden & signeren
Zondag 17 februari 2019 13:30 uur
Velvet in Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Op zondag 17 februari om 13:30 speelt Son Mieux enkele nummers van het album Faire de Son Mieux bij Velvet in Paagman op de Frederik Hendriklaan 217. Aansluitend zal hij signeren  

Faire de Son Mieux
Op Faire de Son Mieux staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound.
Faire de Son Mieux, de albumtitel, is Frans voor ‘het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel Meiresonne zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut. Ook typerend voor Son Mieux: hij schreef ze allemaal op de akoestische gitaar, maar gaf ze een heel ander (lees: elektronisch) popgeluid mee.

Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Zesentwintig jaar oud, allerminst doorsnee tienerjaren achter zich. Hij speelde al op zijn elfde in een bandje en is professioneel muzikant sinds zijn veertiende. Afkomstig uit Den Haag. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...