FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
11 maart

Sonja Barend

Sonja Barend
Sonja Barend
Interview door Arjen Peters
zaterdag 11 maart 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 11 maart om 13:00 uur wordt Sonja Barend geïnterviewd door Arjan Peters in Paagman op de Frederik Hendriklaan. Na afloop zal zij haar boek Je ziet mij nooit meer terug signeren.

Je ziet mij nooit meer terug
Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil. In Je ziet mij nooit meer terug zoekt Sonja Barend naar antwoorden op haar eigen vragen, die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze indringende memoires probeert Sonja Barend inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald.

Sonja Barend
Sonja Barend (1940) was een televisiepresentatrice, die ook wel de Koningin van de Talkshow werd genoemd. Ze was meer dan veertig jaar op de televisie te zien. Beroemd werd haar slotzin na ieder praatprogramma: ‘Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op.’

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...