FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
8 september

Sophie Zijlstra

Sophie Zijlstra
Sophie Zijlstra
Boekpresentatie en signeren
Donderdag 8 september 19:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Donderdag 8 september presenteert Sophie Zijlstra om 19:00 uur haar nieuwe boek De verlossing van Liesbeth Bede bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41.

De verlossing van Liesbeth Bede
Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto’s. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje omdat ze denkt dat ze er gelukkig kan worden, en de buurtbewoners ontvangen haar hartelijk. Toch zijn er aanwijzingen dat niet alles is wat het lijkt. Waarom rennen de jongens op school rondjes door de gymzaal terwijl de temperatuur er kunstmatig onder nul gehouden wordt? En wat doen de vrouwen van Luttelgeest iedere vrijdagavond? Liesbeth Bede heeft niets te vrezen zolang ze zich conformeert aan het hogere doel dat deze vrouwen nastreven. Maar het gaat mis zodra ze buiten de lijntjes kleurt.


Sophie Zijlstra
Sophie Zijlstra (1967) studeerde Chinees, woonde enige tijd in Kaapstad en werd reisleidster in het Verre Oosten. Ze is docent Chinese taal en cultuur aan een middelbare school. Ze debuteerde in 2007 met het veelgeprezen Mevrouw Couperus, een op historische feiten gebaseerde roman waarvan vijf drukken verschenen. Haar tweede roman, Potifars vrouw, werd eveneens zeer lovend besproken. In 2012 verscheen Margot, een opzienbarende roman over het zusje van Anne Frank.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...