FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
19 mei - Fred (Den Haag)

Splendid

Splendid
Splendid
Optreden en signeren
Zaterdag 19 mei 2018 16:00 uur
Velvet in Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 19 mei is de band Splendid om 16:00 uur te gast bij Velvet bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217 Den Haag. Naar aanleiding van hun nieuwe CD 7KINGS zullen zij optreden en signeren.

7KINGS
Al 16 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers, dat is Splendid. Op 18 mei 2018 verschijnt het zevende album 7KINGS, de knock-out plaat van dit jaar! 7KINGS vertelt de geschiedenis van Splendid die, in voor- en tegenspoed, heilig geloven in de kracht die hen bindt. Popmuziek met invloeden uit zeven werelddelen met die kenmerkende eigen sound en toch steeds weer anders. Nummers die, vaak onbezorgd, soms rauw aan de rand, liefde en vakmanschap bundelen tot een klinkende vriendschap voor het leven. ‘Sun Comes Up’ is de eerste single van het nieuwe album, een onvervalste Splendid track die de spijker keihard op z’n kop slaat!

Frontman Pat Smith over 7KINGS:
"Ik vind dat we als band met dit album aan elkaar bewezen hebben dat we nog altijd een mega goede vibe hebben. Wij hebben ons best gedaan om dit album zo puur mogelijk te laten voelen en dat is volgens ons allemaal heel goed gelukt. Ik kan niet wachten om ermee op pad te gaan!"

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...