FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
3 mei - Fred (Den Haag)

Splinter Chabot

Splinter Chabot
Splinter Chabot
Dit evenement zal niet doorgaan

Update 24-03-2020 09:00 uur:
In navolging van de aangescherpte coronavirusmaatregelen van het kabinet zijn al onze evenementen en bijeenkomsten tot en met 1 juni geannuleerd.

Update 18-3-2020 17:30 uur:
Dit evenement wordt in verband met het coronavirus verplaatst van 29 maart naar zondag 3 mei.
 

Confettiregen
Confettiregen is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen. Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht. Confettiregen is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Splinter Chabot
Splinter Chabot (1996) is een Nederlandse schrijver, programmamaker en tv-presentator. Hij is de derde van vier zoons van dichter en schrijver Bart Chabot en groeide op in de Haagse wijk Benoordenhout.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...