FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
4 april - Fred (Den Haag)

Splinter Chabot

Splinter Chabot
Exclusieve presale-avond!
Splinter Chabot
Interview door Yanti Danoekoesoemo
Maandag 4 april 2022 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Wauw! Op maandag 4 april hebben we een wel heel bijzonder evenement: een exclusieve presale-avond van het nieuwe boek van Splinter Chabot, als de Hemel genoeg ruimte heeft!

Op maandag 4 april is Splinter Chabot om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek als de Hemel genoeg ruimte heeft geïnterviewd worden door Yanti Danoekoesoemo. Aansluitend zal hij signeren. Alle bezoekers van het evenement krijgen deze avond een exclusieve prent van Splinter Chabot bij aanschaf van als de Hemel genoeg ruimte heeft.

als de Hemel genoeg ruimte heeft
als de Hemel genoeg ruimte heeft is het verhaal van de twee vrienden Magnus en Elias, die samen op reis gaan. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Hun tocht voert langs zes verschillende plekken: Het Dorp, Het Bos, Het Klooster, De Stad, Het Woud en De Berg. Stap voor stap, voet voor voet, wandelen we met ze mee. Tijdens de wandeltocht leren we hoe deze twee jongens naar zichzelf kijken, naar elkaar kijken. Hoe ze hun eigen levens en de wereld om hen heen zien. Magnus die galopperend door het leven wil gaan, en Elias die, soms iets afwachtend, toekijkt wat er gebeurt en hoe de wereld eigenhandig door Magnus in beweging wordt gezet. als de Hemel genoeg ruimte heeft is een verhaal over vrijheid, leven en vriendschap. Een verhaal over absolute, onvoorwaardelijke vriendschap. Geschreven in de bijzondere, barokke stijl waar Splinter Chabot bekend om staat.

Aanmelden
Het interview met Splinter Chabot is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.
Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 4 april uitgeleverd worden. Splinter Chabot zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...