FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
18 februari

Gerard Spong en Peter R. de Vries

Gerard Spong en Peter R. de Vries
Gerard Spong en Peter R. de Vries
Interview door Jan Meeus
Zondag 18 februari 2018 14:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 18 februari 2018 zijn Gerard Spong en Peter R. de Vries om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Zij worden geïnterviewd door NRC-verslaggever Jan Meeus over hun boek PS Dit is vertrouwelijk. Aansluitend zullen zij signeren.

PS Dit is vertrouwelijk - een briefwisseling
Wat gebeurt er als de twee 'zware jongens' Gerard Spong en Peter R. de Vries elkaar regelmatig een brief schrijven? Dan krijg je een vlijmscherpe correspondentie waarin ze niemand sparen, ook zichzelf niet. Alle actuele en gevoelige onderwerpen uit het strafrecht en hun eigen praktijk passeren de revue. Waar ligt hun grens? Hoe reageren zij op bedreigingen? Waar liggen ze van wakker en hoe gaan zij om met hun emoties?

Gerard Spong en Peter R. de Vries 
Advocaat Gerard Spong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn twee iconen in hun vak. Al zo'n dertig jaar kruisen ze elkaars wegen. Allebei hebben ze hun kenmerkende, eigen stijl. Welbespraakt en uitgesproken, soms een tikkeltje provocerend, maar altijd op basis van feiten, kennis en ervaring. Ze schrijven elkaar openhartig over hun werk, hun aanpak, hun belevenissen, hun twijfels. Er is sprake van wederzijds respect, zelfs van een zekere genegenheid, maar er zijn ook grote verschillen en ze botsen regelmatig. Want Spong verdedigt en De Vries klaagt aan. In dit boek geven beiden zich bloot.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...