FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
22 oktober

Stabilo workshop

Stabilo workshop
Stabilo – Handlettering & Bullet Journaling
Workshop
Zondag 22 oktober 2017 13:00 - 17:00 uur
Paagman vestiging Centrum: Lange Poten 41
Toegang gratis
Zondag 22 oktober is STABILO aanwezig bij Paagman vestiging Centrum voor een workshop handlettering en bulletjournaling.

Je ziet het ontzettend veel op Instagram en Pinterest: handlettering en bulletjournaling. Op populaire accounts zijn de makers zó goed, dat je haast een beetje aan je eigen skills gaat twijfelen. En daarom hebben we goed nieuws: STABILO komt bij Paagman een workshop handlettering en bulletjournals geven! Handlettering kan altijd en in elke vorm. Van op enorme vellen papier tot op kladblokjes en in je agenda. Over agenda’s gesproken, een eigen bulletjournal is de ideale plek om je creativiteit los te laten. Je kunt er niet alleen je standaard agendaplanning in kwijt, maar letterlijk alles wat je kunt verzinnen.

Wil je graag kennismaken met handlettering en bulletjournaling of juist beter worden in wat je nu al doet? Kom dan naar de STABILO workshop! Je hoeft geen spullen mee te nemen, wij zorgen voor alles! Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een door jouzelf gehandletterde A4 poster. Suzanne van StudioSuz geeft de workshops. Zij heeft veel ervaring in handlettering en kan het iedereen leren. Je mag vanaf 10 jaar meedoen, dus neem ook je zoon, dochter, neefje of nichtje gezellig mee!
 


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...