FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
6 november

Susan Smit

Susan Smit
Susan Smit
Interview door Ivan Borghstijn
Zondag 6 november 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 6 november is Susan Smit om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe boek De eerste vrouw wordt zij geïnterviewd door Ivan Borghstijn.

Zij was de diva van de internationale operahuizen die had gezworen nooit te trouwen. Hij was de vechter, de gokker, de hartenbreker met het engelengezicht die furore maakte op het toneel. Samen vormden de Amerikaanse Geraldine Ferrar en de Nederlander Lou Tellegen een van de meest legendarische artiestenkoppels aller tijden.
In De eerste vrouw verbeeldt Susan Smit met trefzekere pen hun grenzeloze ambitie, hun twijfels, angsten en hartstochtelijke liefde die is gedoemd te mislukken. Maar tegelijkertijd is de roman het verhaal van een opwindende tijd waarin Europa in een gruwelijke oorlog haar onschuld verliest; de vrouwenbeweging voorzichtig voet aan de grond krijgt, en een massamedium het levenslicht ziet dat de wereld voorgoed zal veranderen: de film. Met deze wervelende, op historisch feitenmateriaal gebaseerde roman zal Smit opnieuw haar vele lezers in het hart weten te raken.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...