FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Agenda
Archief
16 april - Fred (Den Haag)

Tessa Kollen

Tessa Kollen
Tessa Kollen
Boekpresentatie
Dinsdag 16 april 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Dinsdag 16 april is Tessa Kollen om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij presenteert haar boek De mentor en aansluitend zal zij signeren. 

De mentor
De Amerikaanse Internationale School is een exclusief instituut waar verwende expatkinderen een topopleiding krijgen. Hun moeders, in deze wereld altijd ‘de vrouw van’, houden zich bezig met de activiteiten op school in een poging invulling te geven aan hun lege bestaan. Sophie, Marije, Carrie en Sandy proberen alle vier te voldoen aan de ongeschreven regels van de internationale expatgemeenschap. Elke woensdagavond delen ze de laatste roddels, hun frustraties over in de kiem gesmoorde ambities en zorgen over kinderen en echtgenoten. Dan wordt de mentor van de school dood aangetroffen. Naarmate verschillende geheimen en motieven voor de moord aan het licht komen, worden ze alle vier geconfronteerd met het verontrustende verschil tussen wie ze zijn en wie ze willen zijn.

Tessa Kollen
Tessa Kollen (1971), moeder van drie tieners, is zelf opgegroeid in expatkringen. Ze woonde in meerdere landen voor haar eigen werk en later als echtgenote van een Nederlandse diplomaat. De mentor is haar
debuutroman.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...