FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
11 november - Centrum (Den Haag)

Teun Toebes

Teun Toebes
Teun Toebes
Meet & greet met signeren
Donderdag 11 november 2021 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41)
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdagmiddag 11 november is de 21-jarige Teun Toebes om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41). Hij zal zijn boek Verpleegthuis signeren! Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden
De signeersessie van Teun Toebes is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u aansluiten in de rij om uw boek te laten signeren.

Verpleegthuis
Wat ik leer van mijn huisgenoten met dementie
'Een hartenkreet van een jonge zorgvernieuwer'

Op 21-jarige leeftijd maakte Teun Toebes de gedurfde keuze om op de gesloten afdeling van een verpleeghuis te gaan wonen. Niet alleen om te ervaren hoe de zorg voor mensen met dementie verbeterd kan worden, maar vooral om te laten zien dat wij als maatschappij ons beeld van dementie moeten aanpassen. Op ontwapenende en ontroerende wijze beschrijft hij de pijnlijke systemen die in de zorg en samenleving heersen en hoe wij deze kunnen veranderen. VerpleegThuis is niet alleen een boek over de toekomst van dementie, maar vooral een boek over de toekomst van ons allemaal. Waarom? Omdat de kans dat dit boek ook over jouw toekomst gaat één op vijf is..

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! En hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 12 november uitgeleverd worden. Teun Toebes zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Teun Toebes
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...