FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
20 oktober - centrum (Den Haag)

Teun van de Keuken

Teun van de Keuken
Teun van de Keuken
lezing
Zaterdag 20 oktober 2018 14:00 uur
Paagman vestiging centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Zaterdag 20 oktober 2018 om 14:00 uur is Teun van de Keuken te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Hij zal een lezing over zijn boek De supermarktsurvivalgids geven. Aansluitend zal hij signeren. 

De supermarktsurvivalgids
Teun van de Keuken is de beste reisleider denkbaar voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie, en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Van plofkip naar plakvlees, van pitloos naar slaafvrij en van ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept, naar ‘handgekookte’ chips uit industriële ketel. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Deze gids staat boordevol praktische tips: waarom een goede voorbereiding voor een supermarktbezoek niet compleet is zonder lijstje, waarom je kleine kinderen altijd in het boodschappenkarretje moet vervoeren en vooral ook hoe je in de winkel de juiste keuzes kunt maken. Inclusief een handige les marketingtaal en een korte duidelijke cursus etiketlezen! Dankzij de Supermarktsurvivalgids hoef je nooit meer met onzinproducten thuis te komen.

Teun van de Keuken
Teun van de Keuken is journalist, columnist en programmamaker. Hij is bekend van het razend populaire televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, zijn vaste plek bij Jinek en zijn columns in de Volkskrant.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...