FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
7 december - Fred (Den Haag)

Thanya Tha-In

Thanya Tha-In
Dr. Thanya Tha-In
Boekpresentatie De facelift dokter
Donderdag 7 december 2023 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 7 december is Dr. Thanya Tha-In om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zal haar boek Facelift dokter presenteren. Aansluitend zal zij signeren.

De facelift dokter
Facelifts, botox, fillers: grotere en kleinere ingrepen om je er frisser en jonger uit te laten zien. Zowel mannen als vrouwen laten weleens ’iets aan hun gezicht doen’ en daarmee is het de gewoonste zaak van de wereld geworden. Maar is het wel zo gewoon? Wat gebeurt er eigenlijk als je een facelift laat doen?

Goede voorlichting, voorbereiding en nazorg zijn van belang. Hoe wil je er graag uitzien? Wat past bij je? Wat is mogelijk? Wat is het voor jou het beste moment?

Dit boek neemt je mee in de wereld van de cosmetische chirurgie, een steeds meer verfijnde, medische technologie die een hoge vlucht neemt. Je leest over het proces van een facelift-operatie en alles wat daarbij komt kijken voor een mooi resultaat waar je gelukkig en blij mee bent.

Dr. Thanya Tha-In heeft zich bewezen als een visionair in de wereld van cosmetische chirurgie. Haar toewijding aan het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van mensen en het herstellen van het zelfvertrouwen van haar patiënten hebben haar een toegewijde aanhang opgeleverd. Als bekwame chirurg heeft ze talloze succesvolle faceliftoperaties uitgevoerd en heeft ze de levens van velen getransformeerd.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kun je zitplaatsen reserveren wanneer je deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Dr. Thanya Tha-In
*
*
*
*
*
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...