FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
25 februari

The Kik

The Kik
The Kik
optreden en signeren
zaterdag 25 februari 2017 17:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 25 februari is The Kik om 17:00 uur te gast bij Velvet in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Naar aanleiding van hun nieuwe album Stad en Land geven zij een kort optreden en aansluitend zullen ze signeren.

Na de korte instore in Paagman doet The Kik nog een volledige show in de grote zaal van Paard van Troje!

Stad en Land
"Stad en Land is een plaat die we nooit gemaakt hadden als we de afgelopen zes jaar niet hadden meegemaakt. Maar als ik erover nadenk geldt dat natuurlijk voor elke plaat..." aldus voorman Dave von Raven. In hun eigen studio nam de band een bonte verzameling nummers op waarin zowel de ontwikkelingen op muzikaal gebied als op persoonlijk vlak doorklinken. Op Stad en Land ontdoet The Kik zich van ieder eventueel keurslijf en presenteren ze zich meer dan ooit als zichzelf; soms frivool, dan weer breekbaar. Stad en Land is een openhartige plaat over volwassenwording. Het album is net als de voorganger geheel door The Kik zelf geschreven waar invloed en inspiratie door hun opgedane theater ervaring hoorbaar is.

The Kik
In 2012 debuteerde The Kik met het album Springlevend, in 2014 gevolgd door 2. Samen met Armand (1946 - 2015) nam The Kik  in 2015 een album op met oud en nieuw materiaal uit zijn rijke oeuvre. “Een album met al die liedjes waar de meeste mensen niet naar luisteren,” zei hij er destijds zelf over. Dit jaar verschijnt tevens een biografie over Armand van de hand van Marcel Groenwegen, bassist van The Kik.

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor The Kik
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...