FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
19 september - Fred (Den Haag)

Theo van Daalhoff

Theo van Daalhoff
Theo van Daalhoff
Muzikale boekpresentatie
Woensdag 19 september 2018 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdag 19 september is Theo van Daalhoff om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal zijn boek Poempeloem: mijn Haagse rockmuziek presenteren. Het plezier van het muziek maken is een terugkerend element, reden om ook vanavond enige nummers te spelen, tezamen met de overige leden van de band Steamrock. Aansluitend zal Theo van Daalhoff signeren.

Poempeloem: mijn Haagse rockmuziek
In het boek Poempeloem: mijn Haagse rockmuziek bespreekt Haags auteur en (amateur-)musicus Theo van Daalhoff op geheel eigen wijze zijn bijzondere ervaringen met ruim 40 jaar popmuziek in de Rockstad.

Optredens in de Schilderswijk, Ockenburg maar ook Terneuzen en zelfs Mallorca komen aan bod. In de oefenruimtes komen we bekende Haagse namen tegen en veel bloed zweet en tranen. Het boek is een combinatie van Haagse pophistorie uit de eerste hand en kameraadschap.

Theo van Daalhoff
Theo van Daalhoff heeft eerder het boek Haagse Stadstijgers geschreven.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...