FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
2 september - vestiging CENTRUM

Thomas Acda

Thomas Acda
Thomas Acda
Presentatie en signeren
woensdag 2 september 18:00 uur
Paagman vestiging CENTRUM: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Onderweg met Roadie is de debuutroman van Thomas Acda, de helft van het beroemdste popduo dat Nederland ooit gekend heeft. Tijdens zijn bezoek aan Paagman (vestiging Centrum) vertelt hij met net zoveel vaart en humor als dat hij het boek schreef over de totstandkoming van het boek en aansluitend signeert hij. Zijn bezoek aan Paagman zal geheel in stijl gebeuren, overeenkomstig zijn roadtrip-roman.

Onderweg met Roadie
Hij was de helft van het meest beroemde popduo dat Nederland ooit gekend heeft. Maar na de breuk met zijn collega Bob loopt de verteller van Onderweg met Roadie met zijn ziel onder de arm, en verliest hij zich in drank en drugs. Als een vriendin hem vraagt haar hond naar Los Angeles te brengen, is dat dé kans op een uitweg. De roadtrip door Amerika wordt een avon­tuur - in New York kruist zijn pad dat van een wereldberoemde dj; hij wordt liefdevol opgevan­gen door een hippiefamilie en belandt bij een bijzonder concert van Art Garfunkel. Maar vooral is het de reis waarin hij terugblikt op mislukte relaties, het succes en het einde van de samenwer­king met Bob, zijn gevecht tegen de kilo's en vooral het gevecht tegen zichzelf.

Thomas Acda (1967) is zanger en acteur. Samen met Paul de Munnik verkocht hij meer dan 2 miljoen platen. Hij speelde in talloze tv-series en films, waaronder All Stars en Alles is liefde, waarvoor hij een Rembrandt Award in ontvangst mocht nemen. Vanaf september 2015 is hij te zien in de nieuwe SBS6- serie Bureau Raampoort. Onderweg met Roadie is zijn debuutroman. 

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Thomas Acda
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...