FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
29 mei - vestiging CENTRUM

Spannende zaken!

Spannende zaken!
Spannende zaken
Avond voor thrillerfans
Guest of Honor: Sebastian Fitzek
Vrijdag 29 mei 18:30 - 21:00 uur
Paagman vestiging Centrum: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Op vrijdag 29 mei, de eerste dag van de maand van het Spannende Boek, organiseren Paagman en Hebban.nl een feestelijke avond voor thrillerlezers onder de noemer Spannende Zaken.

Speciaal voor dit evenement opent Paagman Centrum op vrijdagavond vanaf 18:30 uur haar deuren voor een bomvol programma voor hartstochtelijke thrillerlezers, dé fans van het spannende boek. Het programma bestaat uit drie onderdelen: twee paneldiscussies en een boekpresentatie. De Duitse bestsellerauteur Sebastian Fitzek is de 'Guest of Honor' op het thrillerfeest. Fitzek, wiens boeken worden verkocht in 29 talen, zal er komen vertellen over zijn meest recente thriller Passagier 23

Gouden Strop Panel:
Het is niet alleen goud wat er blinkt. De deelname aan dit panel is het eerste publieke optreden van de winnaar van de Gouden Strop 2015. Charles den Tex interviewt de kersverse laureaat en twee van zijn of haar voorgangers: Donald Nolet en Roel Janssen (19.00-19.30 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).

Panel: Je kunt het zo gek niet bedenken
Het thema van de 28ste editie van de maand, Spannende zaken - politieverhalen in boeken, staat centraal tijdens een panel met Carina van Leeuwen (forensisch specialist/schrijver), Eva Burgers (ex-rechercheur/schrijver) en Joop van Riessen (ex-commissaris/schrijver). Bezoekers van Hebban.nl kunnen vooraf vragen en onderwerpen insturen. De presentatie van dit panel is in handen van Hebbans thrillerredacteur Peter Kuijt. (19.30-20.10 uur, aansluitend signeren de gasten hun boeken).

Boekpresentatie: Doodskopvlinder
Gouden Strop-winnaar Tomas Ross en Hebban Crimezone Award-winnaar Corine Hartman bundelden hun krachten en schreven samen de thriller Doodskopvlinder. In deze thriller gaat een Special Force-team op zoek naar een vermiste Nederlandse NAVO-diplomaat. Tijdens Spannende Zaken bij Paagman wordt het schrijfkoppel kort geïnterviewd door Peter Kuijt. (20.15-20.45 uur, aansluitend signeren Ross en Hartman hun boeken).

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) is een grote naam in Duitsland. Zijn eerste boek De Therapie (2006) was direct een bestseller in zijn geboorteland en verdreef De Da Vinci Code  van Dan Brown van de eerste positie. In eigen land verkocht hij meer dan zes miljoen boeken, wereldwijd wordt het aantal geschat op twaalf miljoen. Fitzek heeft ruim een dozijn thrillers op zijn naam staan, waarvan Passagier 23 eind deze maand in Nederlandse vertaling bij uitgeverij The House of Books verschijnt. Ongetwijfeld zal dit boek ter sprake komen tijdens de feestavond.

Over Hebban
Hebban is in nog geen jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en populairste lezerssite van Nederland en Vlaanderen. Een professionele redactie verzorgt het dagelijkse boekennieuws, gidst lezers door het enorme boekenaanbod en organiseert regelmatig winacties en leesclubs. De bekende thrillersite Crimezone.nl maakt sinds mei vorig jaar deel uit van Hebban. Lezers kunnen hun gelezen en nog te lezen boeken organiseren, boekblogs schrijven, boekenlijsten beheren en hun favoriete schrijvers, recensenten en andere lezers volgen. Er staan in totaal al 250.000 boeken op alle Hebban-boekenplanken.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...